Ο κατήφορος συνεχίζεται!

Ο Απόλλων Πόντου πανηγύρισε σπουδαία νίκη (1-0) στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή που καταρρέει.

Τη νίκη της χρονιάς πανηγύρισε την Τετάρτη (15/11) στο χωράφι του Καυτανζογλείου Σταδίου ο Απόλλων Πόντου. Οι Κοκκινόμαυροι επικράτησαν 1-0 του ΠΟΤ Ηρακλή και τον έπιασαν στη βαθμολογία με 5 πόντους. Άρρωστοι αγωνιστικά οι γηπεδούχοι, γνώρισαν την 4η ήττα τους στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να παλέψουν αρκετά για να αποφύγουν την εμπλοκή τους σε σενάρια υποβιβασμού.

Ο ΠΟΤ Ηρακλής είχε μεγάλη ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ νωρίς στο ματς, όταν ο Κούστα κέρδισε πέναλτι από τον Καλογέρη στο 4'. Ο ίδιος, όμως ένα λεπτό μετά νικήθηκε από τον Κίναλη από την άσπρη βούλα. Το ματς ήταν κακό, με τους Κυανόλευκους να μην δείχνουν καλό πρόσωπο και ο Απόλλων Πόντου «χτύπησε» σε στατική φάση. Στο 77'ο Μουμίν εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Καλογέρης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το 0-1 και χάρισε στους φιλοξενούμενους την πρώτη τους φετινή νίκη!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-1
Σκόρερ: 77' κεφ. Καλογέρης
Χαμ. πέν.: 5' Κούστα

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Χρουσιέλ (46' Λύγκας), Σιούτας, Δοϊρανλής, Χειρίτραντας, Τόρες (46' Έμπο), Βιτλής, Καπίγια (46' Σίλβα), Κουντουριώτης (65' Τσουμάνης), Σπυρίδης (57' Δασκαλάκης), Κούστα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Αγουάδο, Αλμπάνης, Ίννος (76' Λαμπίρης, 87' λ.τρ. Πέλκας), Καζάου, Μουμίν, Ντε Τομάς (76' Σαπουνίδης).

Διαιτητής: Μπουρουτζίκας (Λάρισας)
Βοηθοί: Μάνος, Παραφέστας (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 15 Νοέμβριος 2023 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep