Παναχαϊκή με σφυγμό

Οι Κοκκινόμαυροι κράτησαν τον Ιωνικό στο 1-1 και πήραν τον πρώτο πόντο εντός έδρας και δεύτερο στο πρωτάθλημα.

Τον πρώτο εντός έδρας βαθμό και, μάλιστα, απέναντι σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους πήρε η Παναχαϊκή την Κυριακή (12/11). Η ομάδα της Πάτρας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κράτησε τον Ιωνικό στο 1-1 στην Αγυιά. Παραμένει, βέβαια, ουραγός, αλλά πήρε κουράγιο για τη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν βήμα πίσω με το αποτέλεσμα αυτό, έχασαν εκ νέου έδαφος, αλλά έχασαν και τον τερματοφύλακα Αγριμάκη με τραυματισμό. Σημειώνεται ότι τραυματίας είναι και ο Κότνικ.

Οι Αχαιοί στο 7' είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Κυρσανίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ωστόσο, ο Ιωνικός στην πρώτη του ευκαιρία βρήκε δίχτυα. Στο 21' από πάσα του Σαλαζάρ στην πλάτη της άμυνας ο Ντάουντα με πλασέ νίκησε τον Κολοβούρη.

Η Παναχαϊκή δεν το έβαλε κάτω και στο 54' ο μόνιμος σκόρερ της, Χριστόπουλος έφερε το ματς στα ίσα. Έκλεψε τη μπάλα από κακό γύρισμα του Αγριμάκη, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Ιωνικού και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1
Σκόρερ: 54' σουτ Χριστόπουλος - 21' σουτ Ντάουντα
Δοκάρι: 7' Κυρσανίδης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Τόσκα (86' Μούλντερ), Καραγιάννης, Κυρσανίδης (46' Παραστατίδης), Γκανσιέρ, Νάστος, Μπαρέ, Λοτέν (86' Μαρτίνεζ), Μασούρας, Χριστόπουλος (79' Ντε Ολιβέιρα), Αλιμπέ (64' Αποστολόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γιώργος Σίμος): Αγριμάκης (71' λ.τρ. Χριστοδουλής), Τασουλής (90'+3' Λινάρδος), Ντε Βινσέντι, Οικονομίδης, Σερπέζης (81' Σίλβα), Σόουζα, Τζανακάκης (81' Γκοράνοφ), Ζάχαβι, Σαλαζάρ, Γιακουμάκης (69' Γκαρντάβσκι), Ντάουντα.

Διαιτητής: Στεργιώτης (Αθήνας)
Βοηθοί: Μητροφάνης, Σταυρόγλου (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2023 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep