Αντίδραση με οδηγό Λουκίνα

Η Athens Kallithea πέρασε (2-1) από την έδρα της Ηλιούπολης και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Στο γήπεδο όπου πέρυσι είδε τις ελπίδες ανόδου να «ψαλιδίζονται», έκανε την Κυριακή (12/11) επανεκκίνηση η Athens Kallithea. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη νίκησε 2-1 την Ηλιούπολη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Λουκίνα και ανέβηκε στην 3η θέση.

Στο 5' ο Λουκίνας με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η Ηλιούπολη είχε δοκάρι με τον Παντελίδη στο 49', ισοφάρισε στο 59' με τον Μπαρμπόσα, όμως ο Λουκίνας με νέα κεφαλιά στο 83' χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην Athens Kallithea και την οδήγησε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο αγωνιστικές και συγκομιδή ενός βαθμού.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ATHENS KALLITHEA 1-2
Σκόρερ: 59' κεφ. Μπαρμπόσα - 5',83' κεφ. Λουκίνας
Δοκάρι: 49' Παντελίδης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Περιστερίδης, Μπαρμπόσα, Ασίγκμπα (76' Τοπάλ), Βασιλούδης (85' Άντο), Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Ράμος, Ντέτλερ, Παντελίδης (85' Μπαρμπάρο), Φρίμπονγκ (46' Μπαστακός), Ράντοβατς (46' Κρέτση).

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μανθάτης (70' Ποζατζίδης), Μπουλούλης, Μεχίας, Ρομαό, Ματίγια (88' Μαρότα), Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος (74' Βασιλόγιαννης), Μασιέλ (74' Περέιρα), Τσιντώνης (70' Σίλβα), Λουκίνας.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Τσολακίδης (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2023 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep