«Χτίζει» σερί η ΑΕΛ

Τρίτη διαδοχική νίκη (2-0) για τους Βυσσινί, αυτή τη φορά στο AEL FC Arena κόντρα στον ΠΑΟΚ Β.

Το αήττητο σερί με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο διεύρυνε το Σάββατο (11/11) η ΑΕΛ και πλησίασε, έστω προσωρινά, τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στον πόντο, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα. Οι Βυσσινί πανηγύρισαν το 3ο διαδοχικό τρίποντο με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β και έκλεισαν 6 ματς αήττητοι.

Η θεσσαλική ομάδα ήταν καλύτερη στο AEL FC Arena και στο 15' πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Πλέγα από σέντρα του Μαϊδανού. Ο ΠΑΟΚ Β θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 56', όταν σε σουτ του Κανίς ο Ηλιάδης έκανε χέρι εντός περιοχής. Ο Σουλούκος, ωστόσο, απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Μαροκινού επιθετικού.

Το 2-0 για την ΑΕΛ διαμόρφωσε στο 74' με σουτ ο Κώστας Παπαγεωργίου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 90'+1' με τον Γκούμα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β 2-0
Σκόρερ: 15' κεφ. Πλέγας, 74' σουτ Κ. Παπαγεωργίου
Χαμ. πέν.: 57' Κανίς
Δοκάρι: 90'+1' Γκούμας

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός (78' Παπαδόπουλος), Κοσονού (78' Μπρου), Αντράντα (78' Θωμαΐδης), Οτορμίν (63' Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Πεντρόσο (86' Πατράλης).

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Τασιούρας (79' Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Νινούα (79' Γκούμας), Γρόσδης (79' Ρούμιαντσεβ), Κανίς (60' Κιτσάκης), Δαρέλας, Γκορντεζιάνι (16' λ..τρ. Πανίδης).

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης (Αθήνας), Μπάλας (Τρικάλων)

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2023 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep