Έσβησε την ποινή με Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός Β υποχρέωσε τον Διαγόρα στην 4η διαδοχική εκτός έδρας ήττα (1-0) και προσπέρασε την Παναχαϊκή.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό Β η ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών με την οποία ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο αρχικό σχήμα επικράτησαν 1-0 του Διαγόρα Ρόδου το μεσημέρι του Σαββάτου (11/11) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και βρέθηκαν για πρώτη φορά στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Σκόρερ των Πειραιωτών στο 50' ο Μαροκινός επιθετικός, ο οποίος έγινε ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει παίξει στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι όσο συνεπεις είναι εντός έδρας (3 νίκες σε 3 ματς), άλλο τόσο αναποτελεσματικοί (4 ήττες σε 4 εξόδους) εμφανίζονται μακριά από τη Ρόδο. 

Το 1-0 διαμορφώθηκε από ωραία ατομική ενέργεια του Λιάτσου και ασίστ του Μαρίνου για τον Ελ Αραμπί. Δοκάρι για τον Ολυμπιακό Β είχε στο 70' ο Μπα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1-0
Σκόρερ: 50' σουτ Ελ Αραμπί
Δοκάρι: 70' Μπα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Αργυρίου, Κουτσίδης, Μπαγκαλιάνης, Ρίτσαρντς (46′ Καράκουτης), Ανδρούτσος, Λιάτσος (73′ Σγουρός), Κωστή (46′ Χ. Κωστούλας), Μαρίνος, Μπα (73′ Φαντιγκά), Ελ Αραμπί (81′ Βλαχομήτρος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Αρίας (64' Τσάβος), Μανωλάκης (74' Νικόλης), Σταματούλλας, Δημητρίου, Μασούρας (74' Φέκκας), Τσιαντούλας, Λούκιτς (54' Μουντές), Αντεσίνα (74' Φαλατάχ), Λεσάι, Μανιάς.

Διαιτητής: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Μάτσας (Ηρακλείου)

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2023 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep