Τριάρα παρά το μειονέκτημα

Στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου η Καλαμάτα νίκησε 3-0 τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Εύκολο, θεωρητικά, έργο είχε η Καλαμάτα το Σάββατο (11/11) απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 36' έκανε την αποστολή της πιο δύσκολη. Παρόλα αυτά η μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε 3-0 και γύρισε στα θετικά αποτελέσματα στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο.

Ο Ακόστα στο 31' άνοιξε το σκορ με πλασέ από πάσα του Καμπράλ, αλλά 5 λεπτά μετά η Καλαμάτα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δημόπουλου με 2η κίτρινη. Ο Τάτος στο 55' είχε δοκάρι και ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει τη ζημιά αν ο Μπαξεβάνος δεν έδιωχνε πάνω στη γραμμή τη μπάλα σε σουτ του Γκουντρουμπή. Αντί να έρθει η ισοφάριση, όμως ήρθαν δύο ακόμα τέρματα για τη μεσσηνιακή ομάδα. Στο 69' ο Πασάς από πάσα του Ραπόσο έκανε το 2-0 και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωστούλας με κεφαλιά στο 75' από κόρνερ του Τάτου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 3-0
Σκόρερ: 31' σουτ Ακόστα, 69' σουτ Πασάς, 75' κεφ. Κωστούλας
Δοκάρι: 55' Τάτος
Κόκκινη: 36' Δημόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάκης Χάβος): Mέντες, Ραπόσο, Κωστούλας, Δημόπουλος, Βαλεριάνος (78' Κωνσταντινόπουλος), Ματέους, Παπατόλιος, Τάτος (78' Αρναρέλλης), Ακόστα (81' Γρίβας), Καμπράλ (38' Μπαξεβάνος), Πασάς (81' Ρόβας).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Τζελέπης, Λαζαρίδης, Τακίδης, Κωστόπουλος, Ρίζος (81' Καραμποΐκης), Τόσκα (70' Σπανουδάκης), Μπούμπας, Περιστέρης (81' Καταγής), Ρίβας, Κόκκορης (65' Ντοναλντόνι), Γκουντρουμπής (65' Κατσής).

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθήνας)
Βοηθοί: Αραβίδης, Μημίδης (Αθήνας)

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2023 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep