Φρένο στη... νίκη

Ο ΠΟΤ Ηρακλής των πολλών προβλημάτων έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΤ Ηρακλή βλέπουν βαθμούς που κερδίζουν στο γήπεδο να χάνονται λόγω οφειλών στον Μπόγκνταν Μάρα και το μέλλον να είναι αβέβαιο. Με όση συγκέντρωση μπορούσαν να έχουν, λοιπόν, παραχώρησαν 1-1 στη Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο και η ομάδα της Μαγνησίας βλέπει τις όποιες ελπίδες για πλασάρισμα στη 2η θέση να εξανεμίζονται.

Η Νίκη Βόλου, πάντως, κατάφερε για 3ο διαδοχικό παιχνίδι να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του ΠΟΤ Ηρακλή και βρίσκεται έναν πόντο πάνω από τους Θεσσαλονικείς.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρχικά στο 1ο λεπτό με σουτ του Άλεξιτς, ενώ στο 17' ο Μπάγιτς έσωσε την εστία του σε σουτ του Κουντουριώτη. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες από τον Τομάς (27', 28'), με τη Νίκη Βόλου να ισορροπεί στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να δημιουργεί κάποια μεγάλη φάση.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές στιγμές μόνο από στατικές φάσεις. Ωστόσο, στο 66' η Νίκη Βόλου πήρε το προβάδισμα. Από σέντρα του Μιράντα ο Τζιώρας με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι βρήκε δίχτυα με κεφαλιά. Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία για το 0-2 με τον Κάσσο, αλλά η πίεση του ΠΟΤ Ηρακλή έφερε το 1-1 στο 73'. Ο Μπάγιτς απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Τομάς και στην επαναφορά ο Σίλβα με σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 83' ο διαιτητής έδειξε έμμεσο υπέρ της Νίκης Βόλου και ο Γρομητσάρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Παλαβράκη και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-1
Σκόρερ: 73' σουτ Σίλβα - 66' κεφ. Τζιώρας

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σιούτας, Χρουσιέλ, Δοϊρανλής (46' Δόρης), Βιτλής (61' λ.τρ. Κόκκορης), Σίλβα (84' Τότσκα), Πατράλης, Τομάς, Κουντουριώτης (46' Κούστα), Άλεξιτς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (71' Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης (88' Κριμιτζάς), Μιράντα, Κρητικός (71' Τοπαλίδης), Τζιώρας (84' Σιαφά).

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Παραφέστας (Λάρισας)

Last modified onΣάββατο, 03 Ιούνιος 2023 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep