Ανατροπή - μαχαιριά

Ο Παναθηναϊκός Β νίκησε 3-1 τον Ηρακλή Λάρισας στο ΟΑΚΑ και τον κράτησε σε τροχιά υποβιβασμού.

Την 3η του νίκη στο ΟΑΚΑ και 4η φετινή ως γηπεδούχος πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Β το Σάββατο (03/06). Αν και αδιάφοροι βαθμολογικά οι Πράσινοι έβγαλαν αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκαν από τον Ηρακλή Λάρισας και έφτασαν στο 3-1. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Θεσσαλοί έμειναν στο -1 από τη ζώνη παραμονής, αλλά με ματς περισσότερο, οπότε οι ελπίδες παραμονής μειώθηκαν αισθητά.

Στο 29' ο Τασιούλης με κεφαλιά από σέντρα του Γκουγκούδη άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή Λάρισας, αλλά το προβάδισμα το κράτησε μόλις για 7 λεπτά. Ο Κυριόπουλος ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Αθανασακόπουλος από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσα. Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να μείνουν και με 10 παίκτες στο 42' λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος του Χατζή στον Μαντσίνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 66' ο Μαρτίνης με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε με πέναλτι ο Σαρδέλης στο 73'. Η παράβαση δόθηκε για ανατροπή του Φουρτάδο.

Ο Ηρακλής Λάρισας την προσεχή αγωνιστική υποδέχεται τον Μακεδονικό και στην αυλαία του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τη Βέροια εκτός έδρας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-1
Σκόρερ: 36' πέν. Αθανασακόπουλος, 66' σουτ Μαρτίνης, 73' πέν. Σαρδέλης - 29' κεφ. Τασιούλης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Λίλο, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης (80' Συμεωνίδης), Μαντσίνι (67' Φουρτάδο), Κυριόπουλος (80' Βολάκης), Προδρομίτης, Σαρδέλης, Καρβούνης (46' Νταμπίζας), Λάμψιας, Καραμπάς (61' Εμπό).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Λαγωνίδης, Καμπέρης (86' Αλτάνης), Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης (76' Συρεγγέλας), Χατζής, Μπόσιο (86' Ζαφειρίου), Κέρι, Τασιούλης (61' Λεσάι), Κάσας.

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΣάββατο, 03 Ιούνιος 2023 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep