Του έγινε συνήθεια...

Πηγή φωτ.: theball.gr Πηγή φωτ.: theball.gr

Ο Απόλλων Πόντου, όπως συνηθίζει, νίκησε τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα και τον κράτησε σε τροχιά υποβιβασμού.

Η παράδοση που θέλει τον Απόλλωνα Πόντου να φεύγει πάντα νικητής από την έδρα του Θεσπρωτού διατηρήθηκε την Κυριακή (11/12). Η ομάδα της Καλαμαριάς επικράτησε 3-2, πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα και κράτησε τους Κιτρινόμαυρους χωρίς νίκη. Ο Θεσπρωτός τελευταία φορά που πανηγύρισε στο γήπεδό του ήταν πριν από οκτώ μήνες...

Ο Κωστίκα στο 27' έβαλε τον Απόλλωνα Πόντου σε θέση οδηγού και παρά την ισοφάριση (30') με κεφαλιά του Μπονίγια, μέσα σε έξι λεπτά είχε γίνει το 1-3. Ο Λαμπίρης στο 34' με σουτ έκανε το 1-2 και ο Εσάλο στο 40' εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμα λάθος της άμυνας για το 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν... βουνό ν' ανέβουν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Οικονομίκο στο 86'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 2-3
Σκόρερ: 30' κεφ. Μπονίγια, 86' σουτ Οικονομίκος - 27' σουτ Κωστίκα, 34' σουτ Λαμπίρης , 40' σουτ Εσάλο

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος (56' Ρούσης), Πέρεζ (74' Χατζάκος), Μπίκας (56' Πανταζέλος), Δρίτσας, Κωνσταντίνου (56' Οικονομίκος), Μπονίγια (74' Αδαμάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Αμαραντίδης, Ντιαλόσι, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Νασέρ, Καλογέρης, Λαμπίρης (55' Δαλιανόπουλος), Σαμπανίδης (77' Μαλουμαντσοκό), Κωστίκας, Μπελεβώνης (37' Εσάλο).

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Κακαφώνης, Ζούλης (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2022 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep