Με την... τρίτη τα Χανιά

Οι Κρητικοί έβγαλαν αντίδραση και αφού τους ακυρώθηκαν δύο γκολ νίκησαν 1-0 την Ηλιούπολη στις καθυστερήσεις.

Την 3η νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν την Κυριακή (11/12) στα Περιβόλια τα Χανιά, διακόπτωντας το σερί τριών διαδοχικών νικών που είχε η Ηλιούπολη. Οι Κυανόλευκοι είδαν δύο γκολ να τους ακυρώνονται, όμως δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στο 1-0 με αυτογκόλ του Μουριέλ στις καθυστερήσεις.

Στο 62' ακυρώθηκε γκολ του Γιαμπερέ ως επιθετικό φάουλ που έδωσε ο διαιτητής, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα του Ιμεραλιλάι. Η πίεση των Χανίων αυξήθηκε, χάθηκαν ευκαιρίες με τον Μάναλη (84', 88', 90'), αλλά στο 90'+2' το πολύτιμο τρίποντο για τα Χανιά ήρθε από εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη και αυτογκόλ του Μουριέλ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΝΙΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-0
Σκόρερ: 90+2' σουτ Ναζίμ

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Μαναρώλης - Σταύρος Λαμπράκης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα (60' Χιντζίδης), Γιαμπερέ, Γκανσιέρ, Καμαρά, Λεμονής (76' Ναζίμ), Μπουτσάκης (76' Μαρτσάκης), Κόλα (60' Καπνίδης), Ελευθεριάδης (71' Πολίτης), Μάναλης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Θανάσης Σαβούρδος): Περιστερίδης, Πολίμος (46' Κωστόπουλος), Μπουσάι (90'+1' Ανδρέου), Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης (90'+1' Γεωργιάδης), Ντίαζ, Βάρκας, Μπαστακός, Φελίπε (75' Πατσατζόγλου).

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος, Σπηλιώτης (Κορίνθου)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2022 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep