Αποτελεσματική Νίκη

Οι Κυανόλευκοι επικράτησαν άνετα (3-0) του Διαγόρα στο, εκτός απροόπτου, τελευταίο παιχνίδι του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο.

Το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα κατέκτησε την Κυριακή (11/12) η Νίκη Βόλου. Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι με το... 1,5 πόδι στην έξοδο και στην τελευταία του, εκτός απροόπτου, παρουσία του στον πάγκο, οδήγησε την ομάδα της Μαγνησίας στο άνετο 3-0 απέναντι στον αδύναμο Διαγόρα Ρόδου.

Στο 21' ο Τοπαλίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μανιώτη, πάσαρε στον Κάσσο και αυτός άνοιξε το σκορ. Ο τελευταίος στο 29' σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88' με προβολή του Μιλούνοβιτς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3-0
Σκόρερ: 21', 29' σουτ Κάσσος, 88' σουτ Μιλούνοβιτς

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τοπαλίδης (85' Μιλούνοβιτς), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κάσσος, Παναγιωτίδης (85' Μπάλλας), Γαβριηλίδης (60' Μέτσε), Κυριακίδης, Σιαφά, Μιράντα (55' λ.τρ. Τσουκαλάς), Δημητρίου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης (67' Οικονομίκος), Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου (75' Μπλάνκο), Καραμάνης, Παραστατίδης (46' Βουργουντζής), Τσιαντούλας (46' Μπούμπας), Λαϊουέλ, Αντεσίνα.

Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Μάνος (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2022 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep