Νίκησε και Σίτι η Κηφισιά

Η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε το απόλυτο, επικρατώντας στην Καισαριανή 2-0 του Αιγάλεω.

Νέα νίκη με μηδέν παθητικό για την Κηφισιά. Όπως στα τέσσερα προηγούμενα έτσι και την Κυριακή (13/11) στην Καισαριανή το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη επικράτησε χωρίς να δει την εστία του να παραβιάζεται και βρίσκεται μεταξύ των πρωτοπόρων στον β' όμιλο. Το Αιγάλεω ηττήθηκε 2-0, όπως στην πρεμιέρα με τον ΟΦ Ιεράπετρας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Στο 54' ο Τετέι με κεφαλιά από πάσα του Στέλιου Ποζατζίδη έκανε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Ταλάλ είχε σουτ στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις και ενώ το Σίτι είχε ανοιχτεί, ο Κουιρουκίδης έδωσε έτοιμο γκολ στον Καλλέργη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 2-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2-0
Σκόρερ: 54' κεφ. Τετέι, 90'+3' σουτ Καλλέργης
Δοκάρι: 61' Ταλάλ

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Σωτηράκος, Παναγιώτου, Παπασάββας, Πέιος, Στ. Ποζατζίδης (68' Να'α), Ταλάλ (84' Παυλάκης), Γκίνη (55' Κουιρουκίδης), Τετέι (84' Καλλέργης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Νικολακόπουλος (75' Πατρινός), Πεχλιβανόπουλος (75' Βλάχος), Φουρλάνος, Παπανικόλας, Πολυχρόνης (82' Σταματάκης), Τσίτσαρης, Μπαστιάνος, Δημούτσος (61' Βλαχομήτρος), Τσιλιγκίρης, Κολλάς.

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Ισσά, Νικολαόυ (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 13 Νοέμβριος 2022 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep