Νέα ισοπαλία για Θεσπρωτό

Ο Παναθηναϊκός Β είχε απαντήσεις στα γκολ του Θεσπρωτού και πήρε ισοπαλία (2-2) στην Ηγουμενίτσα.

Ο Θεσπρωτός δεν κατάφερε να συνδυάσει το πρώτο εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα με νίκη. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα προηγήθηκε δύο φορές του Παναθηναϊκού, αλλά οι Πράσινοι είχαν απαντήσεις και λίγο πριν το φινάλε ισοφάρισαν σε 2-2. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα είχαν αποσπάσει τον πόντο στις Σέρρες, ενώ ο Παναθηναϊκός Β προερχόταν από το άνετο 5-2 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Στο 27' από κεφαλιά - πάσα του Δρίτσα ο Μπίκας με νέα κεφαλιά κόντρα στη ροή του αγώνα έκανε το 1-0. Το 1-1 ήρθε στο 54' με σουτ του Αθανασακόπουλου, αλλά στην επόμενη επίθεση ο Πέρεζ με δυνατό σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Δρίτσας στο 63' έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 και στο 83' από γύρισμα του Μαρτίνη ο Σαρδέλης διαμόρφωσε το 2-2 και διατήρησε το Τριφύλλι στην κορυφή του πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ Β.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 2-2
Σκόρερ: 27' κεφ. Μπίκας, 55' σουτ Πέρεζ - 54' σουτ Αθανασακόπουλος, 83' σουτ Σαρδέλης

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Βαλιέντε, Μίγγος (87' Σεμερτζάκης), Διγκόζης (66' Λύγκας), Μπίκας (46' Πέρεζ), Δρίτσας (74' Χατζάκος), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (87' Πανταζέλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς (77' Καρβούνης), Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Εμπό, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης (46' Σαρδέλης), Τερεζίου (46' Μπιλάλ), Αλμπάνης, Ηλιάδης (60' Σερπέζης).

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 13 Νοέμβριος 2022 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep