Ποδαρικό με... αφιέρωση

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 2-0 τον Διαγόρα στη Ρόδο και αφιέρωσε το πρώτο τρίποντο στον Γιώργο Ξύδα.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η θεσσαλική ομάδα έκανε το χρέος της και επικράτησε στη Ρόδο του Διαγόρα με 2-0. Η επιτυχία αυτή, μάλιστα, αφιερώθηκε από τους Κιτρινόμαυρους στον μεγάλο άτυχο της φετινής χρονιάς, Γιώργο Ξύδα που χάνει τη χρονιά λόγω τραυματισμού.

Στο 39' από φάουλ του Ριέρα ο Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα, ενώ το τρίποντο για την ΑΣΑ «κλείδωσε» ο Κοζορώνης με σουτ στο 59'. Ο Διαγόρας προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και πάρει έστω τον βαθμό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-2
Σκόρερ: 39' κεφ. Σκόνδρας, 59' σουτ Κοζορώνης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Αθανασόπουλος, Μαγκάκης, Πετράκης, Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου, Καραμάνης (54' Τσιαντούλας), Βουργουντζής, Καβαλιέρι (46' Παραστατίδης), Αντεσίνα, Λαϊουέλ (69' Οικονομίκος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης (69' Μπάλλας), Λαγός, Βερνάρδος (90' Αλιατίδης), Ριέρα (80' Γιάκος), Ντονγκού (69' Αθανασιάδης), Τσβετάνοφ (80' Πρίκας).

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθήνας)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης, Μητροφάνης (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 13 Νοέμβριος 2022 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep