Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Super League ερχόμαστε»

Την άνοδο στη Super League ζήτησαν οι περίπου 5.500 οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου στην «πρώτη» της ομάδας.

Παρουσία 5.500 φίλων του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν δυναμικό παρών και φώναζαν συνθήματα υπέρ της κατάκτησης του πρωταθλήματος της νέας περιόδου, ενώ ζήτησαν την επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Στην «πρώτη» το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Βόλου μεταξύ των οποίων και οι Χρήστος Μελίσσης και Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε. Την αποθέωση γνώρισε ο Μάριο Μπρέσκα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Καραγιάννης, τόνισε ότι η Super League είναι μπροστά: ««Σας καλωσορίζω. Η σημερινή παρουσία σας είναι δυναμική και είμαι ευχαριστημένος. Θα μας δώσετε δύναμη σε εμάς, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Super League.

Σε αυτή την συσπείρωση δεν περισσεύει κανείς, ούτε οπαδοί, ούτε τοπικοί επιχειρηματίες. Μόνο έτσι θα διώξουμε τον εχθρό. Είμαστε έτοιμοι κατά 90%. Στόχος μου είναι το 110%. Εύχομαι υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα μπουν στέρεες βάσεις και στο τέλος αυτής της περιόδου θα πανηγυρίσουμε την επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Super League. Από εκεί που παράλογα, ετσιθελικά αφαίρεσαν την ομάδα. Η Super League είναι μπροστά μας».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαζάκας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη δεύτερη χρονιά που θα είμαι σε αυτή την υπέροχη ομάδα με αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Έδωσε το μήνυμα πέρυσι με την παρουσία του, το δίνει και τώρα. Έδειξε ότι δεν… δέχεται 2η ευκαιρία. Θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να είναι στη Super League.

Έχω μεγάλο θυμό που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να αγωνίζεται φέτος στη Super League. θέλω να το μεταφέρω ότι η ομάδα πρέπει να επανέλθει εκεί που ανήκει. Με αυτόν τον κόσμο, που δεν υπάρχει αλλού εκτός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Θα γίνουν ακόμη δύο προσθήκες, ενός φορ και ενός παίκτη έξω αριστερά. Θα έχουμε 23 ισάξιους παίκτες, που θα μάχονται για την 11άδα και θα διεκδικούν θέση σε αυτή. Η διοίκηση έχει κάνει ήδη κινήσεις και έχει φέρει παίκτες που ταιριάζουν στην ομάδα.

Αυτό που πετύχαμε πέρυσι ήταν θαύμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την άνοδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εδώ και με τη δυναμική της διοίκησης, του κόσμου και της δικής μου συμβολής θα είναι στη Super League τη νέα σεζόν».

Ο Γιάννης Κατσίκης είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή, γιατί ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Οφείλουμε να πετύχουμε την άνοδο και να επιστρέψουμε στη Super League για αυτόν τον υπέροχο κόσμο».

Ενώ ο Θανάσης Δεινόπαπας δήλωσε: «Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που είναι η άνοδος στη Super League. Πρέπει να δουλέψουμε στην προετοιμασία για να τα καταφέρουμε».

 

Οι 25 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ήταν οι εξής:

Θοδωρής Γκίτκος

Θανάσης Γεωργίου

Άγγελος Σταυράκης

Δημήτρης Αρβανίτης

Παναγιώτης Κατσιαρός

Λευτέρης Γιαλούσης

Βαγγέλης Γκότοβος

Σταμάτης Καρράς

Δημήτρης Κόμνος

Χρήστος Μελίσσης

Θανάσης Μπόρας

Αλέξανδρος Ζέρης

Θανάσης Κωστούλας

Εγκούτου Ολίσε

Δημήτρης – Οδυσσέας Κεσίδης

Στάθης Ρόκας

Κώστας Καπετάνος

Άγγελος Κολημήτρας

Θανάσης Πινδώνης

Θανάσης Δεινόπαπας

Γιάννης Κατσίκης

Νίκος Ντινόπουλος

Μάριο Μπρέσκα

Γιανίκ Γιενγκά

Σέρχιο Πόνσε

Το τεχνικό επιτελείο

Προπονητής: Γιώργος Βαζάκας

Βοηθός προπονητή: Εμάνουελ Ρόκα

Γυμναστής: Σωτήρης Πετσιμέρης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Φίλιππος Μπολοβίνης

Team Manager: Ηλίας Σολάκης

Γιατρός: Γρηγόρης Μανούδης

Φυσιοθεραπευτές: Στέφανος Βαρούτας, Πέτρος Ξανθόπουλος

Φροντιστές: Δημήτρης Τόρα, Γιώργος Ακάογλου

 

* δηλώσεις από sport7.gr

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιούλιος 2013 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep