Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πόνσε και επίσημα

Ο Σέρχιο Πόνσε εδώ πανηγυρίζει με τον Κώστα Νεμπεγλέρα ένα από τα γκολ που σημείωσε πέρσι με την ομάδα της Λάρισας. Ο Σέρχιο Πόνσε εδώ πανηγυρίζει με τον Κώστα Νεμπεγλέρα ένα από τα γκολ που σημείωσε πέρσι με την ομάδα της Λάρισας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σέρχιο Πόνσε.

«Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί μία σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου, διότι ήρθα σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα τους επιτύχουμε και θα κερδίσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα»

Ο Σέρχιο Πόνσε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 29χρονος μέσος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Βόλου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντίνου μέσου Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Πόνσε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε: «Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί μία σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου, διότι ήρθα σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα τους επιτύχουμε και θα κερδίσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιούλιος 2013 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep