Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην Ελλάδα ο Μανού Μπούστο

Τον Μάνουελ Αδόλφο Μπούστο Λόζα έφερε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός Βόλου.

Πρόκειται για τον 33χρονο Ισπανό επιθετικό, ο οποίος την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στην Ρεάλ Οβιέδο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport7, o Μανού Μπούστο θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και αν είναι όλα οκ, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Έχει περάσει επίσης από Ρεάλ Βαγιαδολίθ, Ποντεβέδρα, Καστεγιόν, Ρεάλ Χαέν και Λόρκα Ντεπορτίβα. Σημειώνεται ότι ο 33χρονος Ισπανός είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο μεταξύ, η Υφυπουργός Υγείας, Ζέττα Μακρή, έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ, μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Ολυμπιακό Βόλου για την πρόσκληση να παρευρεθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας:

«Με αφορμή την επίσημη «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου, η Υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μ. Μακρή απέστελλε την παρακάτω επιστολή: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόκληση σας να παραβρεθώ στην επίσημη πρώτη της ομάδας σας. Ανειλημμένες όμως, υποχρεώσεις μου στην Αθήνα δεν μου επιτρέπουν να είμαι παρούσα.

Θα ήθελα να σας ευχηθώ να συνεχίσετε με την ίδια θέρμη την προσπάθεια σας και είμαι απόλυτα βέβαιη ότι η φετινή αγωνιστική χρονιά θα ανταμείψει τις προσπάθειες όλων σας.

Τέλος εύχομαι καλή δύναμη στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας, που θα προσπαθήσουν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις μέσα στα γήπεδα, να προσφέρουν χαρές και οδηγήσουν την ομάδα στην Super League».

Last modified onΤρίτη, 23 Ιούλιος 2013 11:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep