Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, τα έβαλε με την ατυχία της ομάδας του.

Ο Κορίνθιος προπονητής υποστήριξε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία και όχι η ήττα (3-1), ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και στην παρουσία του κόσμου στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας:

«Στο 1-1 είπαμε ότι είχαμε τρία τέσσερα λεπτά να κοιτάξουμε τις θέσεις μας και να τελειώσει έτσι το πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς ενθουσιαστήκαμε πάλι, χάσαμε τις θέσεις μας και μετά έγινε το 2-1. Ήταν ένα σημείο άσχημο για εμάς. Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα ακόμη. Σε μία κόντρα επίθεση δεχθήκαμε ένα τρίτο γκολ. Ίσως από μία σέντρα μόνο. Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε. Από αυτό το παιχνίδι πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν αποφύγαμε την ήττα, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο αυτού του παιχνιδιού, το μυαλό μας είναι στραμμένο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, που για εμάς είναι τελικός. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν, μπορεί να έφυγαν πικραμένοι από το σκορ, αλλά ευχαριστημένοι από την απόδοση και την προσπάθεια της ομάδας. Πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι παραμένει ανοικτό».

Για τη φάση του πέναλτι: «Στην πρώτη φάση, στο πρώτο πέναλτι, ήταν καθαρό χέρι, στη δεύτερη φάση, την ανατροπή του Αργύρη από τον Γουμάγια, ο ποδοσφαιριστής μου είπε ότι είχε κατοχή, τσίμπησε την μπάλα και τον ανέτρεψε ο γκολκίπερ. Εκεί υπήρξε μία αδικία. Είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για τη συμμετοχή των νεαρών παικτών: «Έπαιξαν δύο νέοι παίκτες ο Αργύρης, Ταΐρης, τους δώσαμε την ευκαιρία και ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά».

Last modified onΠέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2013 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep