Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Τζαναβάρας

Η Νίκη Βόλου τελείωσε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» αποτελεί ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Κορίνθιος τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Νίκης Βόλου σε συνολικά 14 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, όπου μέτρησε εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Προφανώς, ο Τζαναβάρας «πλήρωσε» την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου και την ήττα από τον Πιερικό στην Κατερίνη. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Χονδροδίνης.

Τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις του Τζαναβάρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Πάτση είχαν εμφανιστεί μετά την ήττα (1-0) από την Κέρκυρα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπειτα από το ματς με τον Πιερικό, όπου οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-1 η διοίκηση άρχισε να αναζητά διάδοχο. Μάλιστα, η ΠΑΕ φέρεται να εξετάζει λύση ξένου τεχνικού, ώστε να αντικαταστήσει τον Τζαναβάρα που άφησε τη Νίκη Βόλου στη 2η θέση του 2ου ομίλου με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος...

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα. Τον ευχαριστεί θερμά για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει προσωρινά ο Χονδροδίνης Νικόλαος».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep