Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τώρα θέλει καθαρή... Νίκη

Το γκολ του Σεϊμάν μπορεί να μην έδωσε αποτέλεσμα στη Νίκη Βόλου, αλλά μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την πρόκριση και τις ελπίδες της Νίκης Βόλου. Το γκολ του Σεϊμάν μπορεί να μην έδωσε αποτέλεσμα στη Νίκη Βόλου, αλλά μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την πρόκριση και τις ελπίδες της Νίκης Βόλου.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 3-1 της Νίκης Βόλου στη Ριζούπολη και χρειάζεται νίκη με 2-0 για να καλύψει το σκορ από το πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδος.   

Η Νίκη Βόλου ηττήθηκε με 3-1 στη Ριζούπολη και τώρα θα πρέπει να καθαρίσει στην ρεβάνς με σκορ για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Βόλου έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα, ο Γιώργος Μπάρκογλου βρήκε δύο φορές τον στόχο και έβαλε βάσεις πρόκρισης για την ομάδα της Ριζούπολης και παράλληλα τη Νίκη Βόλου σε δύσκολη θέση. 

Η Νίκη Βόλου κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα το πρώτο γκολ που δέχθηκε, αφού ο Σεϊμάν έκανε γκολ την σέντρα του Ζουλιώτη, αλλά δεν είχε απάντηση για τα άλλα δύο γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-1  

64' ΓΚΟΛ 3-1 Ο Μίγκας έκανε την σέντρα, ο Μπάρκογλου αυτή τη φορά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νίκης Βόλου. 

Α'΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ  

43' ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μίγκας έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μπάρκογλου με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. 

37' ΓΚΟΛ 1-1 Ο Σεϊμάν με σουτ έπειτα από σέντρα του Ζουλιώτη ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. 

30' ΓΚΟΛ 1-0  Ο Τσοκάνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βέρτζος δεν κατάφερε να πιάσει δυνατά την κεφαλιά, ο Εγκον την πήρε στην γωνία της περιοχής και με ωραίο σουτ που χτύπησε και στα πόδια του Μπλάζεκ την έστειλε στα δίχτυα της Νίκης Βόλου. 

16' σουτ του Γκότοβου μετά από απόκρουση του Γουμάγια, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Απόλλωνα. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Μπάρκογλου, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης, Παπαζαχαρίας - Μπακάλης, Μπιτσάκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Τσοκάνης (46' Τσεμπερίδης), Έγκον, Μίνγκας (72' Διαμαντής), Τσιλιγκίρης, Μπλάζεκ (56' Φαρινόλα), Μπάρκογλου

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταϊρης, Ζουλιώτης, Μπιτσάκος, Αργύρης, Μπακάλης (89' Χαρτσιάς), Γκοτοβός, Γέσιτς, Σεϊμάν (82' Τσίτας), Μανουσάκης (76' Αναστασόπουλος), Ανιέτε, Τζιώρας

Last modified onΠέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2013 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep