Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Γιώτα στη Ριζούπολη

Πρόβλημα με τον Κώστα Γιώτα προέκυψε στη Νίκη Βόλου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο αμυντικός των «κυανόλευκων», Κώστας Γιώτας αποχώρησε τραυματίας με τράβηγμα στον προσαγωγό από την προπόνηση της Τετάρτης (04/12) και τέθηκε εκτός αποστολής του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης την Πέμπτη (5/12, 17.30) στη Ριζούπολη.

Η Νίκη Βόλου μπορεί να έχει πρώτο στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης στον βόρειο όμιλο της Football League, όμως θέλουν να προχωρήσουν στον θεσμό και να αποκλείσουν μία ακόμα ομάδα από τη Super League, έπειτα από τον Πανθρακικό στη φάση των «32». Έτσι, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε οι Θεσσαλοί να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό.

Εκτός αποστολής βρίσκονται ο τιμωρημένος Ισαάκ Χοβέ και ο τραυματίας Άρης Σοϊλέδης. Επιστρέφει ο Δήμος Μανουσάκης, που εξέτισε.

Την αποστολή αποτελούν οι: Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Ακασού, Μπακάλης, Αναστασόπουλος, Μανουσάκης, Σεϊμάν, Αργύρης, Τσίτας, Πιτταράς, Χαρτσιάς, Μπιτσάκος, Ανιέτε, Γέσιτς, Πατζατζόγλου, Τζιώρας.

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep