Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Από το γήπεδο στο λεωφορείο

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας θα αναχωρήσουν την Τρίτη το πρωί για την Βέροια. Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας θα αναχωρήσουν την Τρίτη το πρωί για την Βέροια.

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας αναχωρούν την Τρίτη το πρωί για την Βέροια αφού οι ιδιαίτερες απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος δεν αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης.

Η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βύζαντα Μεγάρων. Τα στενά περιθώρια χρόνου, όμως, δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο από αυτό ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Βέροια που γίνεται την Τετάρτη το απόγευμα.

Η χιλιομετρική απόσταση είναι μεγάλη και τα οικονομικά δεδομένα του πρωταθλήματος δεν δίνουν την πολυτέλεια για αεροπορικά ταξίδια. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Πρωτομαγιάς για την Βέροια.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας δεν υπολογίζει για το ματς με την «Βασίλισσα του Βορρά» τους Ντιαλό, Φουντουκίδη και Αρκούδα. Αντίθετα επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιάννης Κατσίκης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep