Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Οδύσσεια της Καλλιθέας

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας τρόμαξαν στη διάρκεια του ταξιδιού για την Βέροια, αφού το λεωφορείο στο οποίο ταξίδευαν έπαθε λάστιχο στην Εθνική οδό. Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας τρόμαξαν στη διάρκεια του ταξιδιού για την Βέροια, αφού το λεωφορείο στο οποίο ταξίδευαν έπαθε λάστιχο στην Εθνική οδό.

Λάστιχο στην εθνική οδό έπαθε το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα της Καλλιθέας και το ταξίδι για την Βέροια καθυστέρησε για μιάμιση ώρα.

Η αποστολή της Καλλιθέας έμεινε για μιάμιση ώρα σην Εθνική οδό αφού στη διάρκεια του ταξιδιού της έφυγε το λάστιχο από τη ρόδα του λεωφορείο και μέχρι να σταματήσει στην δεξιά πλευρά του δρόμου πήγαινε μόνο με την ζάντα. Χρειάστηκε να διανύσει απόσταση τριάντα με σαράντα μέτρων για να ακινητοποιηθεί το όχημα. Στο σημείο έφτασε η τροχαία και μετά από την απαραίτητη αντικατάσταση στο λάστιχο συνέχισαν το ταξίδι τους για την Βέροια.

Στον αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα είναι πάλι αρκετά για τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παντέλη που έχει συνηθίζει πλέον στην ιδέα πως δεν θα έχει όλους του ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Για την αναμέτρηση με την Βέροια δεν θα αγωνιστούν οι Αμπντούλ Ντιαλό, Μάρκος Φουντουκίδης και Χρήστος Αρκούδας. Αντίθετα επιστρέφει ο Γιάννης Κατσίκης στην ενδεκάδα της ομάδας.

Για να συμπληρωθεί η αποστολή ο Νίκος Παντέλης πήρε μαζί και τους Στούμπο, Δημητρίου από την ομάδα νέων της Καλλιθέας.

Last modified onΤρίτη, 01 Μάιος 2012 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep