Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν έχουμε κλειδώσει τα πλέι οφς»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως υπάρχει δρόμος για την εξασφάλιση των πλέι οφς και χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας να παραμείνουν σοβαροί. Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως υπάρχει δρόμος για την εξασφάλιση των πλέι οφς και χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας να παραμείνουν σοβαροί.

Ο Νίκος Παντέλης στην ερώτηση αν με διπλό στην Βέροια μπορεί η Καλλιθέα να ελπίζει σε απευθείας άνοδο απάντησε πως ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα πλέι οφς.

Στην σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο Νίκος Παντέλης μετά το 3-0 επί του Βύζαντα, τον οποίο ευχαρίστησε διότι ήταν η ομάδα που του άνοιξε πάλι την πόρτα στο ποδόσφαιρο μετά την περιπέτεια που είχε το καλοκαίρι. «Θεωρώ πως ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη μας και εμένα αυτό που με ικανοποίησε, πέρα από την εμφάνιση και το σκορ, είναι η σοβαρότητα και η συγκέντρωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Σε παιχνίδια που παίζεις με αντιπάλους που είναι χαμηλότερα στην βαθμολογία πρέπει να πείσεις τους ποδοσφαιριστές να δείξουν την σοβαρότητα που πρέπει διότι οι ομάδες είναι απλά χαμηλότερα στην βαθμολογία και δεν είναι ασθενέστερες. Σε αυτό το κομμάτι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και βέβαια για τους τρεις βαθμούς που μας δίνουν το δικαίωμα για μια καλύτερη συνέχεια. Ευελπιστώ στη συνέχεια να σιγουρέψουμε τη θέση μας στα πλέι οφς, η οποία δεν ήρθε με αυτό το αποτέλεσμα.

Ένα από τα πράγματα που με φόβιζαν για αυτό το παιχνίδι με τον Βύζαντα ήταν η κούραση από το ταξίδι στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό που κάναμε οκτώ ώρες να πάμε και οκτώ ώρες να γυρίσουμε. Δεν μας βγήκε η κούραση ευτυχώς. Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε την Τετάρτη στην Βέροια. Θα ήθελα από εδώ και πέρα να είμαστε προσγειωμένοι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφς. Εύχομαι το καλύτερο για τη συνέχεια στον Βύζαντα. Εδώ πρέπει να πω ότι χρωστώ ένα ευχαριστώ στην ομάδα των Μεγάρων διότι μετά την γνωστή περιπέτεια που είχα το καλοκαίρι ήταν η πρώτη ομάδα που με εμπιστεύθηκε και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να παραμείνει στην κατηγορία».

Η Καλλιθέα έχει καλύψει την απόσταση και μια νίκη στην Βέροια θα την μειώσει ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν ελπίδες για απευθείας άνοδο;

«Θεωρώ πως όταν μια ομάδα βάζει παραπάνω στόχους μπορεί να χάσει και αυτούς που έχει. Ο στόχος μας σε αυτά τα παιχνίδια είναι να παραμείνουμε στα πλέι οφς. Η νίκη του Πλατανιά στην Κατερίνη μπορεί να ανεβάσει τον συντελεστή για τα πλέι οφς διότι υπάρχουν και κάποιες ομάδες που παίρνουν έξι βαθμούς στα χαρτιά με τον Εθνικό Αστέρα και τον Διαγόρα».

Η ποιότητα και η σταθερότητα που δείχνει η ομάδα στο πρωτάθλημα είναι στοιχεία που θα της δώσουν πλεονέκτημα για την διαδικασία των πλέι οφς;

«Η κατάσταση της βαθμολογίας μας δείχνει πως δεν θα υπάρχει κάποια ομάδα που θα μπει με σημαντικό πλεονέκτημα βαθμών στην διαδικασία των πλέι οφς. Εκεί θα είναι εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που παίζουμε τώρα. Τα ματς εκεί θα είναι μια και έξω και θα παίξουν πολλά ρόλο. Η ψυχολογία, οι ελλείψεις στο υλικό και άλλες λεπτομέρειες θα κρίνουν τα πλέι οφς. Δεν πρέπει τώρα να αρχίσουμε να λέμε για τα πλέι οφς αφού δεν τα έχουμε κλειδώσει.

«Στο ποδόσφαιρο και οι μουγγοί μπορούν να μιλήσουν», λέμε εμείς στο ποδόσφαιρο επειδή μπορεί να γίνει το πιο απίθανο και να δεις πράγματα που δεν πίστευες πως θα γίνουν. Ο Πλατανιάς ήταν επτά ματς χωρίς νίκη και με το διπλό που έκανε μέσα στην Κατερίνη έγινε από τα πρώτα φαβορί για τα πλέι οφς. Είμαστε ανάμεσα στα φαβορί και πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί γιατί δεν έχει κριθεί κάτι».

Η σταθερότητα σας είναι στοιχείο που δεν το έχουν πολλές ομάδες της κατηγορίας.

«Εχουμε μια σταθερότητα, τα παιδιά πιστεύουν στις δυνατότητες τους. Ξαφνικά δεν γίναμε ομαδάρα, ούτε όταν χάσαμε από την Καλλονή εδώ γίναμε κακή ομάδα. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για τη συνέχεια. Δείξαμε χαρακτήρα μετά την Καλλονή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep