«Μας καταδίκασε…»

Έξαλλοι στην Καλλιθέα με τον διαιτητή Μακρυπόδη.

Επεισοδιακό ήταν το ματς της Δευτέρας (19/10) μεταξύ της Καλλιθέας και του Πανσερραϊκού. Οι «κυανόλευκοι» στις καθυστερήσεις δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης με αμφισβητούμενο πέναλτι, ενώ παράλληλα έχασαν με κόκκινη κάρτα και τον τερματοφύλακα, Θανάση Κατσούλη. «Μας καταδίκασε», τόνιζαν στελέχη της ομάδας στο flnews.gr για τον Μακρυπόδη (Αχαΐας) και σημείωναν: «Είναι δυνατόν να μην είναι σίγουρος και να δίνει πέναλτι και αποβολή; Όποιος δει τη φάση, θα διαπιστώσει πόσο μακριά από αυτή ήταν». Σημειώνεται ότι το ματς στον Άγιο Δημήτριο ήταν το πρώτο στη Football League για τον Αχαιό διαιτητή.

Την Τρίτη (20/10) όσοι δεν έπαιξαν προγραμματίστηκε να δώσουν φιλικό με την Κ20. Παράλληλα, ο Κώστας Τεγούσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα χάσει ένα από τα τέσσερα προσεχή ματς. Βέβαια, το πρόβλημα εντοπίζεται στον άσο, εκεί όπου πλην του τιμωρημένου, Θανάση Κατσούλη λείπει και ο τραυματίας, Νίκος Σταυριανός. Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προωθηθεί από την ομάδα Νέων γκολκίπερ.

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί και για την έδρα του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία (27/10). Το ματς έχει οριστεί στο «Ελ Πάσο» βραδινό (19:30), αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν ο ηλεκτροφωτισμός λειτουργεί…

Last modified onΤρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep