«Στα Τίρανα ή στο Κατάρ»

Σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο την υπόθεση του γηπέδου της Καλλιθέας ο Νίκος Παντέλης πρότεινε να γίνει… παιδική χαρά

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (1-1) για την Καλλιθέα καθώς ο Νίκος Παντέλης δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για το θέμα του γηπέδου που ταλαιπωρεί την ομάδα του. Θέλοντας προφανώς να αστειευτεί πρότεινε τον επόμενο αγώνα η ομάδα του να τον δώσει στα Τίρανα ή στο Κατάρ!

«Με βάση την εικόνα της αναμέτρησης αδικηθήκαμε, δεν αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ που πετύχαμε. Δεν ασχολούμαι με την διαιτησία. Το σημαντικό είναι πως τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν μπήκαμε στο γήπεδό μας. Αν θέλουν στον επόμενο αγώνα να πάμε να παίξουμε στα Τίρανα ή το Κατάρ και το γήπεδο μας να το κάνουμε παιδική χαρά. Αν ξεκινούσαν να χτίσουν την Ακρόπολη σε 1,5 χρόνο θα τα είχαν καταφέρει» επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχικός.

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Θανάσης Κατσούλης εκφράζοντας τα παράπονά του για τις αποφάσεις του διαιτητή. «Παίζουμε σε κάθε ματς εκτός έδρας. Ακόμα μία φορά είδαμε ένα "πέναλτι εφεύρεση" στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπήρξε πέναλτι η απόσταση ήταν 1,5 μέτρο. Ήμασταν εμφανώς καλύτεροι, μας στερούν πράγματα που μας αξίζουν» ανέφερε αρχικά. Ερωτηθείς για το θέμα ενός περιστατικού με τον Φουρτάδο μετά την λήξη του παιχνιδιού ο παίκτης απάντησε πως γνωρίζει τον Φουρτάδο καθώς στο παρελθόν έχουν παίξει ξανά αντίπαλοι αλλά δεν δικαιούται να μιλάει.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep