Έκοψε 90 εισιτήρια…

Με τρεις απόντες στη Ζάκυνθο η Καλλιθέα.

 

Στροφή στη Ζάκυνθο έχει κάνει η Καλλιθέα, όμως τη διοίκηση συνεχίζει να απασχολεί το γηπεδικό πρόβλημα. Η ΕΠΟ έχει ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία στο «Ελ Πάσο», όμως τα έργα εκεί συνεχίζονται, ενώ εκτός των άλλων η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 και κανείς δεν γνωρίζει αν οι προβολείς θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν. Από πλευράς ΠΑΕ γίνεται λόγος για οικονομική καταστροφή εξαιτίας της συνεργασίας του Δημάρχου που εποπτεύει τις τεχνικές υπηρεσίες με τον εργολάβο.

Όπως αναφέρουν στελέχη της ΠΑΕ στο flnews.gr, η οικονομική ζημιά που έχει υποστεί η ΠΑΕ από την αδυναμία χρησιμοποίησης της έδρας της αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, αφού το Δημοτικό Στάδιο υποτίθεται ότι θα ήταν έτοιμο πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό κόπηκαν 90 εισιτήρια, ενώ έσοδα από διαφημίσεις και διαρκείας δεν υπάρχουν. Σημειώνεται ότι ακόμα η ΠΑΕ, όπως όλες, δεν έχει λάβει τη δόση από ΟΠΑΠ και ΟΤΕ.

Επαγγελματίας ο Νίκας

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τη Ζάκυνθο, εκτός πλάνων του Νίκου Παντέλη έχει τεθεί ο τιμωρημένος, Θανάσης Κατσούλης, αλλά και ο Δημήτρης Σταμόπουλος. Ο αμυντικός των «κυανόλευκων» χτύπησε στη μέση και θα μείνει για περίπου μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων. Την αποστολή δεν θα ακολουθήσει και ο Τεγούσης που θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 5ης αγωνιστικής.

Δεδομένων των προβλημάτων που προέκυψαν στον άσο (τιμωρημένος ο Κατσούλης, τραυματίας ο Σταυριανός), η Καλλιθέα, όπως αναμενόταν, προώθησε στην πρώτη ομάδα τον 20χρονο, Δημήτρη Νίκα από την ομάδα Νέων.


Last modified onΤετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep