Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Να εξαντλήσουν τα περιθώρια

Η Καλλιθέα θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος ότι περισσότερο μπορεί από το πρωτάθλημα της Football League. Η Καλλιθέα θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος ότι περισσότερο μπορεί από το πρωτάθλημα της Football League.

Η Καλλιθέα έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία, αλλά δεν θέλει να παραδώσει τα όπλα και θα παλέψει μέχρι τέλος για τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα πολλά άσχημα αποτελέσματα που είχε η Καλλιθέα δεν της επέτρεψαν να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στους αγώνες κατάταξης του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή απέχει εννέα βαθμούς από την 7η θέση που δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής στα πλέι οφ, αλλά απομένουν ακόμη εννέα ματς μέχρι το τέλος και ελπίζει πως υπάρχουν έστω και ελάχιστες πιθανότητες για να προλάβει την διαδικασία.

Ο προπονητής της ομάδας, Λύσανδρος Γεωργαμλής είχε τονίσει από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία πως η θέση της ομάδας είναι για πολύ υψηλότερα και μόνο αυτό αρκεί για να προσπαθήσουν οι ποδοσφαιριστές του να πλασαριστούν όσο το δυνατό πιο πάνω στην βαθμολογία.

Παράλληλα, επειδή έχουν κάνει και τα ρεπό τους αποκτούν ακόμη ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών ο 51χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μουσταφίδη που είδε κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη την Τετάρτη, αλλά και τον Καλτσά που δεν υπολογίζεται.

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep