Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περίμενα πιο δυνατό τον Εργοτέλη»

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής χαρακτήρισε την Καλλιθέα πολύ ανώτερη στο ματς με τους Κρητικούς.

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, σημειώνοντας ότι οι «κυανόλευκοι» ήταν πολύ ανώτεροι του αντιπάλου.

Για το ματς της Τετάρτης (10/04) σημείωσε:

«Πραγματικά κάναμε μια δίκαιη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ καλύτεροι από τον Εργοτέλη θα έλεγα. Τον περιμέναμε πιο δυνατό. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο. Ο Εργοτέλης θα έλεγα πως δίκαια ισοφάρισε. Είχε μια πίεση από την αρχή της επανάληψης. Εμείς ευτυχήσαμε κατευθείαν μετά το γκολ του να πάρουμε ξανά το προβάδισμα και τη νίκη.

Θα μπορούσαμε να είχαμε «καθαρίσει» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν μία-δύο περιπτώσεις πέναλτι και όπως είδα και στο βίντεο θα μπορούσαν να μας είχαν δοθεί. Η δυναμικότητα και η ικανότητα του Εργοτέλη δεν ήταν αυτή που είδαμε στο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα είναι μία ομάδα μέσα στην πρώτη τριάδα».

Για την κοιλιά των Κρητικών:

«Μπορεί να είναι φυσιολογική αυτή η κοιλιά αλλά είναι κακό που γίνεται τώρα. Δυσκολεύουν τα πράγματα όσο φτάνουμε στο τέλος και δύσκολα αναπληρώνονται βαθμοί στην φάση που βρισκόμαστε.Πιστεύω οι άνθρωποι του Εργοτέλη και ο προπονητής ξέρουνε την πρέπει να κάνουνε. Θα βρει τον τρόπο νομίζω για να ανέβει ο Εργοτέλης. Είναι μια συμπαθέστατη ομάδα και πιστεύω αρκετός κόσμος θα ήθελε να δει μία ακόμα ομάδα από την Κρήτη στην Superleague.

Σχετικά με τα προγνωστικά του για την άνοδο:

«Από τις ομάδες που έχω αντιμετωπίσει εγώ όσα είμαι στην ομάδα, αλλά και που έχω δει, νομίζω πως ο Απόλλων είναι μια καλή και σταθερή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι. Από εκεί και πέρα μου αρέσει ο Εργοτέλης, έχω δει αρκετά παιχνίδια του και νομίζω πως θα είναι στην τριάδα. Με εμάς δεν ήταν καθόλου καλός, αλλά θεωρώ πως ανέβει. Εμένα μου άρεσε η Λάρισα και η Νίκη Βόλου. Όλες οι άλλες ομάδες δεν που έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο. Παίξαμε και με τον Ολυμπιακό Βόλου από τον οποίο και χάσαμε αλλά δεν με ενθουσίασε».

Η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα απουσιών. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Μουσταφίδης, Ατματσίδης.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep