Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Εδειξαν τις δυνατότητές τους»

Τόνισε για τους ποδοσφαιριστές του ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής αναφέρθηκε στην καλή εμφάνιση των παικτών τουκόντρα στον Εργοτέλη και υπογράμμισε πως η Καλλιθέα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στις εναπομένουσες αγωνιστικές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλλιθέας:

«Εμείς από την πλευρά μας συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παιδιών, ίσως όχι τόσο για την αποτελεσματικότητα, στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν πολύ καλοί. Είπαμε και στο δεύτερο να παίξουμε το ίδιο, ωστόσο από αίσθημα αυτοσυντήρησης γυρίσαμε κακώς πίσω και είμαστε τυχεροί, που βάλαμε και δεύτερο γκολ αμέσως μετά την ισοφάριση. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη, κοιτάμε μπροστά και είναι σημαντικό ότι βρεθήκαμε σε καλή μέρα και έδειξαν τα παιδιά τις δυνατότητές τους. Κοιτάμε τώρα μπροστά γιατί απομένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στο Σίνισα και στον Εργοτέλη ό,τι καλύτερο».

Σε ερώτηση του FL News για το ποιο είναι το κίνητρο της Καλλιθέας και συνεχίζει να βελτιώνεται ενώ φαινομενικά δεν έχει χειροπιαστό στόχο, ο κ. Γεωργαμλής μας είπε: «Είναι σημαντικό να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στα περισσότερα παιχνίδια το έχουμε καταφέρει αυτό».

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Λευτέρης Ματσούκας: «Οσον αφορά στο παιχνίδι μπήκαμε δυνατά και είχαμε την τύχη να πετύχουμε νωθρή την ομάδα του Εργοτέλη και να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ο Εργοτέλης μας πίεσε και όπως είπε ο προπονητής μας από ένστικτο αυτοσυντήρησης γυρίσαμε πίσω. Ημασταν τυχεροί, που βάλαμε αμέσως το δεύτερο γκολ, αλλιώς θα ήταν δύσκολο διότι γνωρίζουμε ότι ο Εργοτέλης είναι μία τεχνική ομάδα και παίζει ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ιστορία της ομάδας μας και ό,τι καλύτερο βγει. Καλή συνέχεια στον Εργοτέλη».

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep