Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ξεκούραστη και πλήρης Καλλιθέα

Πάνοπλη η Καλλιθέα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Το ρεπό της 32ης αγωνιστικής βοήθησε τους «κυανόλεκους» να γεμίσουν μπαταρίες, καθώς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου η τεχνική ηγεσία είχε κάνει λόγο για κόπωση. Την Τετάρτη (10/04) επιστρέφει στο γήπεδό της και υποδέχεται τον Εργοτέλη με στόχο να φρενάρει τους Κρητικούς και να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη απέναντι σε ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός, Λύσσανδρος Γεωργαμλής προβλήματα απουσιών δεν αντιμετωπίζει, ενώ συμπεριέλαβε στην 20άδα τους Ρουσάκη, Χριστοφιλέα, Μαρουκάκη που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Απόντες για αγωνιστικούς λόγους θα είναι οι Καλτσάς, Σεμπέκος.

Η αποστολή: Μιχελής, Κατσούλης, Αρβανίτης, Θεολόγου, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Μουσταφίδης, Σταύρου, Πίκολο, Σίλβα, Φουτσίνι, Βιγιαρέχο, Ρουσάκης, Φαγιέ, Κατσικογιάννης, Μαρουκάκης, Ματσούκας, Ντακόλ, Ατματσίδης, Τρεκαρίτσι.

Η Καλλιθέα περιμένει ότι θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της και το πρωί της Τετάρτης (10/04) οι ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν σχολεία της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές.

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 19:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep