Ανακοινώνει Φράγκο!

Ο Μιχάλης Φράγκος θα ενισχύσει, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, τη γραμμή κρούσης της Σπάρτης.

Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Βασίλη Κωνσταντινίδη δεν πτόησε τη Σπάρτη. Οι Λάκωνες πάλεψαν μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης και οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Μιχάλη Φράγκου!

Το FL News πρώτο σας ενημέρωσε τη Δευτέρα (30/01) για την αποχώρηση του 27χρονου επιθετικού από την Καλλονή και, μάλιστα, η εφημερίδα «Live Sport» αναφέρει στο σημερινό της φύλλο ότι Σπάρτη και Φράγκος βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις. Αυτές προχώρησαν και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Ο Φράγκος σε 15 συμμετοχές με την Καλλονή σημείωσε 4 γκολ, ενώ σε 1,5 χρόνο με την Καλλιθέα είχε απολογισμό 47 ματς και 14 τέρματα. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Λαμία, Φωκικό, Πανηλειακό, Ρόδο, Διαγόρα, Πρέβεζα και Θρασύβουλο. Στην ομάδα της Φυλής, μάλιστα, τη σεζόν 2007-08 είχε συμπαίκτη τον Ηλία Αναστασάκο με τον οποίο θα συνεργαστούν εκ νέου.

Το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου βρίσκει τη Σπάρτη με επιπλέον λύσεις, αφού στις τέσσερις αποχωρήσεις (Φ. Αρσενίεβιτς, Ν. Αρσενίεβιτς, Βελλίνης, Παναγιώτου), προστίθενται πέντε μεταγραφές (Φράγκος, Μουζακίτης, Κοτσαρίδης, Ροβίθης και Λώττας).

Last modified onΤρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep