Ψώνισε από Καλαμάτα η Παναχαϊκή

Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης.

Τη δεύτερη μεταγραφή της ανακοίνωσε η Παναχαϊκή τη Δευτέρα (10/06). Πρόκειται για τον 32χρονο μέσο, Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη που έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα (10 συμμετοχές). Στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιζε στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία είχε 10 παρουσίες και 1 γκολ. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την συνεργασία της με τον #ΧρυσοβαλάντηΚοζορώνη, ο οποίος θα φοράει τα «κοκκινόμαυρα» για την επόμενη σεζόν. Ο γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1992 (31 ετών) Ηρακλειώτης μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, όπου αγωνίστηκε και με την ανδρική ομάδα στην Α’ Εθνική, πριν συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε επίσης με τους Λεβαδειακό και Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά με τα χρώματα της Καλαμάτας.
Ενδιάμεσα πέρασε από τις ακαδημίες της Hamilton (Σκωτία), την Petrolul της Ρουμανίας και στη Λιθουανία με την Panevezys, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο και το Super Cup της χώρας. Χρυσοβαλάντη καλώς ήρθες στην οικογένειά μας, καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».

Οι πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Παναχαϊκής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που μια νέα προσωπική αρχή συνοδεύεται με έναν σύλλογο που έχει υψηλούς στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της!».

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιούνιος 2024 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep