Στην ΑΕΛ ο Πασάς

Ο 34χρονος πρώην επιθετικός της Καλαμάτας υπέγραψε διετές συμβόλαιο στους Βυσσινί.

Στην επιλογή του 34χρονου επιθετικού, Γιάννη Πασά από την Καλαμάτα κατέληξε η ΑΕΛ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ο έμπειρος φορ πέρυσι είχε 30 συμμετοχές και 7 γκολ με τη Μαύρη Θύελλα, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 24 παιχνίδια και σημείωσε 8 γκολ.

Σενάρια ήθελαν τον Πασά να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη μεσσηνιακή ομάδα, όμως αυτά αποδείχτηκαν αβάσιμα και ο ίδιος επέλεξε τους Βυσσινί για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το απόκτημα της θεσσαλικής ομάδας είχε συνεργαστεί με τον Παύλο Δερμιτζάκη στη Βέροια (2020-22), όταν έκανε την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του τη σεζόν 2021-22 (36 συμμετοχές, 25 γκολ). Έχει παίξει ακόμα σε Παναιτωλικό, Ηρακλή, Άρη και Κέρκυρα, ενώ στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μετρά 194 παρουσίες και 53 τέρματα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Πασά, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Είναι 34 ετών, γεννημένος τον Οκτώβρη του 1990. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έχει ύψος 1.84.

Τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Βέροια, Ηρακλή, Άρη και Κέρκυρα.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ».

Last modified onΠέμπτη, 06 Ιούνιος 2024 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep