«Γιορτή το ματς με Ολυμπιακό»

Σαν γιορτή και μεγάλη εμπειρία χαρακτήρισε το παιχνίδι της Σπάρτης με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Καρράς

Δύσκολη, αλλά εμπορική κλήρωση είχε στο Κύπελλο Ελλάδας η Σπάρτη, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, όπως και τους Πλατανιά, ΑΟ Χανιά. Ο τεχνικός διευθυντής των Λακώνων, Δημήτρης Καρράς, σχολιάζοντας την κλήρωση, θύμισε πως αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή της Σπάρτης στον θεσμό, ενώ χαρακτήρισε γιορτή το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Αυτή είναι δεύτερη φορά που συμμετέχει η Σπάρτη στο Κύπελλο. Η πρώτη φορά ήταν πριν 27 χρόνια, ως συμμετέχουσα στη Β’ Εθνική και είχε πάει αρκετά καλά, έχοντας αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ. Για μας είναι μια ιστορική μέρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται για μας. Πέσαμε σε έναν όμιλο όπου θα αντιμετωπίσουμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Για εμάς είναι μια τεράστια εμπειρία, για τους παίκτες, τον κόσμο, τη διοίκηση. Εύχομαι να είναι η τύχη με το μέρος μας και να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Από εκεί και πέρα, το φλέγον θέμα για εμάς είναι το πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν κάποιες δυστοκίες με το τηλεοπτικά δικαιώματα. Κι αυτό μας κάνει κακό, γιατί δεν μπορούν να έχουν οι ποδοσφαιριστές μας διάρκεια, όσα φιλικά και να παίξουν και περιμένουμε αγωνιωδώς πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

Για το αν ήθελαν στην Σπάρτη μεγάλο αντίπαλο από τη Super League: «Δεν σας κρύβω πως ήθελα έναν μεγάλο αντίπαλο από τη Super League. Θα είναι ένα ματς γιορτή με τον Ολυμπιακό. Θα είναι τιμή μας και με όποια ομάδα από τη Super League κι αν κληρωνόμασταν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep