Επιστροφών συνέχεια στην Κηφισιά

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Κηφισιάς.

Νέα επιστροφή στο ρόστερ της Κηφισιάς. Μετά τον Γιάννη Σωτηράκο και ο Κυριάκος Μαζουλουξής θα φορέσει έπειτα από έναν χρόνο τα κυανόλευκα. Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε τη Δευτέρα (01/07) την απόκτηση του 27χρονου στόπερ που έπαιζε πέρυσι στα Χανιά (31 ματς, 4 γκολ).

Η ανακοίνωση:

« ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κυριάκο Μαζουλουξή. Γεννημένος την 1η Μαΐου 1997, ο Κυριάκος Μαζουλουξής την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα των Χανίων, με τα οποία είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τα χρώματα της Κηφισιάς, αφού το 2022/23 αποτέλεσε βασικό στέλεχός της, συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2 και την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League με 22 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, ενώ το 2013 μετακόμισε στον Άρη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τρία χρόνια, αρχικά ως μέλος της Κ20 (μία σεζόν) κι εν συνεχεία ως μέλος της πρώτης ομάδας (δύο σεζόν). Το 2016/17 αγωνίστηκε στη Lierse SK (Βέλγιο), ενώ το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή για τον Εργοτέλη με τον οποίο είχε 84 συμμετοχές και 3 γκολ στη Super League 2 σε διάστημα τεσσάρων ετών. Ακολούθησε η θητεία στη Λαμία (2021/22), από την οποία μετακόμισε στην Κηφισιά ένα χρόνο αργότερα.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει ξανά στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούλιος 2024 11:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep