Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε βάλει ταχύτητα»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία της Παναχαϊκής και το στόχο της τετράδας.

Ο τεχνικός των Αχαιών μίλησε ακόμη με τα καλύτερα λόγια για τον Πάτο, χαρακτηρίζοντάς τον «μωρό», ενώ δήλωσε ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Arena FM 89,4:

Για το επερχόμενο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι πάνω από εμάς και είναι σημαντικό το ότι παίζουμε στην έδρας μας. Έχουμε ποιότητα και παίκτες που μας βοηθάνε πολύ. Έχουμε βάλει ταχύτητα στην ομάδα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω πως θα μπούμε στην πρώτη τετράδα και θα πάμε για το καλύτερο».

Για τον Πάτο: «Τον Πάτο τον είχα από την Καβάλα. Είναι 22 ετών και πολύ καλός παίκτης. Είναι σαν μωρό, πρέπει να του μιλάς ως πατέρας και θα δώσει πολλά. Ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, αλλά δεν είναι τραυματίας, απλά τον προφύλαξα. Πιστεύω πως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα βοηθήσουν την ομάδα».

Για το επίπεδο των δύο ομίλων της Φούτμπολ Λιγκ: «Στον Νότο γίνεται μάχη από την δεύτερη θέση και κάτω μέχρι την όγδοη. Στο Βορρά υπάρχουν παραπάνω ομάδες που διεκδικούν αλλά και τέσσερις ομάδες που έχουν πολλά προβλήματα. Θεωρώ πως και τα δύο πρωταθλήματα είναι ανταγωνιστικά και υπάρχουν πολλές απαιτήσεις, καθώς τα γήπεδα και οι αγωνιστικοί χώροι είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Για την αβεβαιότητα που υπάρχει στην θέση του προπονητή: «Η δουλειά μας είναι τέτοια ειδικά στην Ελλάδα που οι προπονητές κρίνονται κάθε Κυριακή. Εγώ αγαπάω την δουλειά μου και δουλεύω κάθε μέρα  με την Παναχαϊκή. Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία, υπάρχουν προβλήματα, αλλά υπάρχει και η διάθεση να λυθούνε. Όσο έρχονται τα αποτελέσματα ξέρεις ότι τα προβλήματα μπορούνε να λυθούν».

Last modified onΤρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep