Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να ανεβούμε Super League»

Οι Βιγιαφάνε, Πάτο μίλησαν για τις εντυπώσεις τους στην Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή διανύει περίοδο ανάκαμψης και «χτυπάει» πλέον τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου. Δύο εκ των νεοαποκτηθέντων, οι Ουσμάν Μπάρι Πάτο, Νικολάς Βιγιαφάνε μίλησαν σε ΜΜΕ της Πάτρας και τόνισαν ότι θα δώσουν τα πάντα για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Ο Πάτο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ήρθα για ν' ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος της ομάδας. Με πολλή και σκληρή δουλειά, με καλή ψυχολογία, με σωστή νοοτροπία και με πίστη στις δυνατότητές μας και στον στόχο, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το ξαναλέω, γι' αυτό ήρθα, για την άνοδο και ελπίζω να δικαιωθώ και να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν».

Για το αν ο Νίκος Παπαδόπουλος επικοινώνησε μαζί του για να τον φέρει στους Αχαιούς: «Ναι, ο κ. Παπαδόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να έρθω στην Παναχαϊκή. Είναι εξαιρετικός τύπος και για μένα ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Ο ατζέντης μου είχε κάποιες αμφιβολίες για Ελλάδα, αλλά του είπα ότι εμπιστεύομαι τυφλά τον κ. Παπαδόπουλο και ότι θέλω να γυρίσω μόνο και μόνο γι' αυτόν».

Ο Βιαγαφάνε παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «patragoal.gr» τόνισε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, ένας σύλλογος με τόσο μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα. Βρήκα μια ομάδα πολύ καλών ανθρώπων που μου φέρθηκαν άψογα και είμαι ευγνώμων στον προπονητή και στον πρόεδρο, που μου έδωσαν τη δυνατότητα να παίξω στην ομάδα. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους».

Για τον στόχο της ανόδου είπε: «Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Είμαστε μια ομάδα πάρα πολύ καλών ποδοσφαιριστών και ανθρώπων, έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες μας και δουλεύουμε κάθε μέρα στο 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep