Τα βλέμματα στο «Μαρτινέγκο»

Το απόγευμα της Παρασκευής η κρίσιμη Γ.Σ για το μέλλον του Εργοτέλη

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο… Μαρτινέγκο, καθως το απόγευμα της Παρασκευής (28/07, 19:00) διεξάγεται η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Εργοτέλη, όπου και θα κριθεί, εν πολλοίς, το μέλλον της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία με τον Μαγκνέτ Σαμί, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ και να «τρέξει» τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Ο  Αιγύπτιος επιχειρηματίας βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στο Ηράκλειο, πραγματοποιώντας επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ την Πέμπτη (27/07), επισκέφθηκε, τόσο το Παγκρήτιο Στάδιο, όσο και το Μαρτινέγκο.

Σε περίπτωση που επικυρωθεί η συμφωνία με τον Σαμί, τότε η νέα διοίκηση θα «τρέξει» για τον σχεδιασμό της ομάδας, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά, ώστε να είναι έτοιμη μέχρι τις 7 Αυγούστου, καταληκτική ημερομηνία για το ποιες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε πως η συνεργασία ανάμεσα στην επιτροπή που ορίστηκε από την Γ.Σ του Εργοτέλη, με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία, είχε θετική έκβαση και ο τελευταιος θα υποβάλει την πρόταση του για την ιδιοκτησία της ΠΑΕ, το απόγευμα της Παρασκευής, στην Γενική Συνέλευση των Μελών.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή που ορίσθηκε από την γενική συνέλευση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ προκειμένου να έχει διαπραγματευτική συνεργασία με την οικογένεια του επιχειρηματία Μάγκεντ ΣΑΜΙ, προς τον σκοπό της διερεύνησης της δυνατότητας ίδρυσης ΠΑΕ από το αθλητικό σωματείο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ολοκλήρωσε τις εργασίες της αργά τη νύχτα της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2017.

Η συνεργασία είχε θετική έκβαση, μετά από γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή προτάσεων για την δημιουργία ΠΑΕ και την σχέση της με τον ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ (ανεξάρτητο και αυτοδύναμο μητρικό σωματείο). Κατόπιν τούτου, η πρόταση του ενδιαφερόμενου να γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ που θα ιδρυθεί, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την συνεργασία του με τα μέλη της επιτροπής του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, θα υποβληθεί προς κρίση στην σημερινή (ώρα  19.00 στο Μαρτινέγκο) Γενική Συνέλευση των μελών, που είναι και το κυρίαρχο αποφασιστικό όργανο.

Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ να παραστούν στην σημερινή, μετά από διακοπή, συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης  με θέμα την σύσταση ΠΑΕ.

Γιώργος Στειακάκης
Αντιπρόεδρος Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ 

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep