«Εύχομαι να παρθεί η σωστή απόφαση»

Νέα δήλωση από τον Γιώργο Βρέντζο ενόψει της Γ.Σ. του Εργοτέλη.

Την Παρασκευή (28/07) θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση του Εργοτέλη, η οποία είχε διακοπεί την περασμένη Δευτέρα (24/07), και ενόψει της νέας συνάντησης των μελών του συλλόγου ο Γιώργος Βρέντζος εξέφρασε την επιθυμία του να παρθεί η σωστή απόφαση για την ομάδα.

Ο αποχωρήσας πρόεδρος του Εργοτέλη ευχαρίστησε τους συνχρηματοδότες του, τα μέλη της διοίκησης, τους στενούς συνεργάτες του, τα μέλη του συλλόγου και τον φίλαθλο κόσμο που τον στήριξε, ενώ ευχήθηκε στον υποψήφιο επενδυτή να οδηγήσει τον Εργοτέλη ακόμα ψηλότερα. Αναλυτικά η δήλωση Βρέντζου:

«Στη ζωή πρέπει να ξέρεις πότε να έρχεσαι αλλά κυρίως πότε να φεύγεις. Για μένα, μετά από 4 χρόνια ενασχόλησης με τον Εργοτέλη, έφτασε πλέον η στιγμή να αποχωρήσω οριστικά και αμετάκλητα.

Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και ειδικά οι πιο στενοί συνεργάτες μου γνωρίζουν πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποχωρήσω άμεσα, όπως κι εγώ γνωρίζω πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους εκείνοι επιθυμούν να παραμείνω (και υποτίθεται και ο επενδυτής)...

Πιστεύω ότι, παρά τα λάθη μου, προσέφερα στον Εργοτέλη πολλά, πολύ περισσότερα από κάθε άλλον τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν θα αναλύσω πάλι τι έκανα, όποιος έχει μάτια βλέπει κι όποιος έχει γνώση και κρίση μπορεί εύκολα να καταλάβει. Το μόνο που θα πω είναι να αναλογιστούμε πως παρέλαβα πέρυσι και πως παραδίδω τον Εργοτέλη (ακόμα κι αν δεν ιδρυθεί ΠΑΕ, κάτι το οποίο προβλέπω να καταφέρνουμε τελικά)...

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνχρηματοδότες μου, στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στους στενούς συνεργάτες μου, σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους γενικά συνεργάστηκα (παίκτες, προπονητές, στελέχη, δικηγόροι κλπ), στα μέλη του Συλλόγου τα οποία με εξέλεξαν πέρυσι και φυσικά στον κόσμο του Εργοτέλη που στη μεγάλη πλειοψηφία του με στήριξε από την αρχή έως το τέλος.

Είμαι πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για όσα μαζί καταφέραμε, είμαι πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που υπήρξα Πρόεδρος του Συλλόγου, είμαι πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι Εργοτέλης!

Εύχομαι στον υποψήφιο επενδυτή της ΠΑΕ (τον οποίο εγώ βρήκα, για να μη ξεχνιόμαστε), ο οποίος προβλέπω να αναλαμβάνει, να πάει τον Εργοτέλη ακόμα ψηλότερα, εκεί που ονειρευόμαστε όλοι οι Εργοτελίτες, εκεί που ήθελα και μπορούσα να τον πάω εγώ αν δεν με είχαν "πουλήσει" κάποιοι...

Μέσα απ' την καρδιά μου, εύχομαι κι ελπίζω τα μέλη του Συλλόγου να πάρουν αύριο τη σωστή απόφαση...
Εις το επανιδείν...

ΥΓ. Σ' αυτούς που με "πούλησαν", που με αγνόησαν, που δεν με βοήθησαν ενώ μπορούσαν, εύχομαι ξανά να μην βρεθούν ποτέ στην ίδια θέση μ' εμένα…».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep