«Δεν θα αποφύγουμε τη σύγκρουση»

Σε τροχιά σύγκρουσης βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης με τον Δημήτρη Παπουτσάκη.

Πιθανή και δεύτερη αναβολή της ΓΣ της ΠΑΕ Εργοτέλης βλέπει ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα όσα έγιναν την Πέμπτη, με την αναβολή της ΓΣ και τη συζήτηση που ακολούθησε. Θεωρεί μάλιστα πως δύσκολα θα αλλάξει γνώμη ο Δημήτρης Παπουτσάκης για τον τρόπο εκκαθάρισης της ΠΑΕ, που ενδεχομένως να προκαλέσει πρόβλημα στον Εργοτέλη, με τη σύγκρουση να μοιάζει αναπόφευκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννουλάκη:

Για την αναβολή της Γ.Σ.: «Ήταν αναμενόμενη τα τελευταία 24ωρα αλλά όχι το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχει μια άποψη σε όλους στον Ερασιτέχνη ότι η μέθοδος της εκκαθάρισης που επιθυμεί ο Δημήτρης Παπουτσάκης αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπάρχει μια συζήτηση, σε νομική βάση και το επιθυμητό είναι να υπάρξει συμφωνία ώστε να αποφασιστεί η διαδικασία της εκκαθάρισης. Θεωρώ πιθανό να υπάρξει και δεύτερη αναβολή».

Για την στάση του Δημήτρη Παπουτσάκη: «Ο Δημήτρης έχει δηλώσει ότι θα επιλέξει την μέθοδο που ο ίδιος θα έχει τις λιγότερες συνέπειες. Είναι σε μια φάση όπου σκέπτεται την επόμενη ημέρα της οικογένειας του. Αυτό δεν είναι κατακριτέο και απολύτως ανθρώπινο. Όποιος τον κατηγορώ, θεωρώ ότι κάνει σφάλμα. Το προαίσθημα μου είναι ότι δεν θα αποφύγουμε την σύγκρουση. Βλέπω ότι ο Δημήτρης Παπουτσάκης θα κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του και την οικογένεια του».

Για την ενημέρωση από ΕΠΟ, ΕΕΑ για το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Γ Εθνική: «Περιμένουμε κάποια έγγραφα από την ΕΠΟ να μας ενημερώσει για το νέο νόμο και στην συνέχεια από την ΕΕΑ για το τι συνέπειες θα έχουμε από την πτώση της ομάδας. Περιμένουμε να ενημερωθούμε γραπτώς και όχι προφορικώς. Η εκκαθάριση της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε μέσα σε τρεις μήνες εν αντιθέσει με άλλες ομάδες».

Για το άδοξο τέλος της φετινής χρονιάς: «Η επιλογή της Football League πατούσε πάνω σε «πήλινα παιδιά». Ο Εργοτέλης έχασε χρόνο για την επόμενη ημέρα αλλά και έμψυχο δυναμικό. Υπάρχει επιθυμία από κάποιους ανθρώπους να εμπλακούν».

Για τις πρωτοβουλίες του Γιώργου Βρέντζου: «Ο Γιώργος Βρέντζος που είναι Εργοτέλιτης μιλάει πάντα για την ομάδα με βάση το συναίσθημα. Τα κίνητρα του περιέχουν πολύ Εργοτέλη. Υπόσχεται χρήματα που στην Ελλάδα θεωρούνται δυσεύρετα. Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα επενδύσει αρκετά χρήματα».

Για το τι θέλει ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης: «Ο Εργοτέλης δεν παραδίδεται και θα πρέπει να στηριχθεί σε κάποιους κανόνες και πάνω από όλα με σεβασμό στην ιστορία του. Εφόσον υπάρχουν αυτοί οι κανόνες που έχει ορίσει ο Εργοτέλης εδώ και πολλά χρόνια, τότε ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος. Ο Εργοτέλης πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο που τον χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια και παράλληλα να στηριχθεί στα δικά του παιδιά».

Για τις ενέργειες που θα γίνουν από εδώ και πέρα: «Είναι δύο πράγματα που πάνε παράλληλα. Το ένα αφορά το που θα αγωνίζεται ο Εργοτέλης και το άλλο η πορεία εκκαθάρισης και λύση της ΠΑΕ Εργοτέλης που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι ένα εύλογο χρονικό διάστημα».

Για το τι νομίζει ο ίδιος ότι είναι καλύτερο: «Θα επιθυμούσα να ξεκινήσει από την Γ Εθνική και να μην παραμείνει στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο της πόλης και παράλληλα να βασιστεί στα δικά του παιδιά».

Για το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη: «Κάνουμε μια δύσκολη προσπάθεια, δεν θεωρώ ότι έχουμε σταθεί τυχεροί στην φετινή σαιζόν. Είχαμε πολλές ατυχίες, απομένουν 10 αγωνιστικές και θα προσπαθήσουμε για την παραμονή».


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep