Ανοιχτή συγκέντρωση στον Εργοτέλη

Καθοριστικές είναι οι επόμενες μέρες στον Εργοτέλη και ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να κάνει μια ανοιχτή συγκέντρωση την Κυριακή (6/3, 19:00).

Ο ΓΣ Εργοτέλης καλεί τους φίλους της ομάδας στο Μαρτινέγκο, προκειμένου να συζητηθούν τα κρίσιμα θέματα για το μέλλον, ενόψει και της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ. Εκτός από το θέμα της εκκαθάρισης και της πρόθεσης του Δημήτρη Παπουτσάκη να την καθυστερήσει, υπάρχει και το ζήτημα των προϋποθέσεων της συμμετοχής του Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική, ανάλογα με τις αποφάσεις της ΕΠΟ και της ΕΕΑ. Όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος, προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

«Ενόψει της πολύ κρίσιμης για το μέλλον του συλλόγου γενικής συνέλευσης, του ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης, καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου στις 19:00 στο Μαρτινέγκο.

Παράλληλα και πριν τη διεξαγωγή της συγκέντρωσης αυτής, παράγοντες του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, αλλά και επιφανείς ιστορικά στελέχη του συλλόγου, θα έχουν συνάντηση με τον Δημήτρη Παπουτσάκη, προκειμένου να ενημερωθούν και αυτοί, «από πρώτο χέρι» για τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου.

Στη συνάντηση αυτή μεταξύ άλλων θα μετέχουν οι κ.κ. Γιαννουλάκης, Τζώρτζογλου, Σουλτάτος, ενώ και ο Γιώργος Βρέντζος από την πλευρά του θα έχει επαφές στην Αθήνα με έμπειρους και έγκριτους σε ανάλογα θέματα νομικούς, αλλά και με παράγοντες της ΕΠΟ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep