«Άμεσα ευτυχή κατάληξη»

Διαβεβαιώσεις του Δημήτρη Παπουτσάκη στους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη πως το οικονομικό πρόβλημα θα λυθεί.

Την αναμενόμενη επίσκεψη δέχτηκαν την Παρασκευή (20/11) στο Παγκρήτιο οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, έπειτα από την απόφασή τους να κάνουν αποχή την προηγούμενη μέρα. Ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Παπουτσάκης μαζί με το μέλος του ΔΣ, Γιάννη Δασκαλάκη βρέθηκαν στο γήπεδο και ο πρώτος συνομίλησε για περίπου 10 λεπτά με τους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας ότ περιμένει άμεσα ευτυχή κατάληξη από επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Φυσικά, εκφράστηκαν παράπονα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά αυτό που βγήκε ήταν μήνυμα ενότητας.

«Αναμένω άμεσα ευτυχή κατάληξη από επιχειρηματικές μου δραστηριότητες και κάποιες πολύ σοβαρές προσπάθειες που γίνονται»

Σε αντίθεση με την Πέμπτη (19/11), την Παρασκευή (20/11) έγινε προπόνηση, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση μοίρασε ένα μέρος των οφειλομένων. Σε ό,τι αφορά στην ομιλία του Παπουτσάκη στους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με την ΠΑΕ η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου είχε ως εξής:

«Βρίσκομαι εδώ σήμερα για να σας ανακοινώσω ότι μαζί με ορισμένους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου, καταβάλλουμε την υπέρτατη προσπάθεια για να βρούμε λύση και δίνουμε τη μάχη μας συνεχώς. Κατανοώ και γνωρίζω απόλυτα την κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Είμαι, όμως, αισιόδοξος ότι το επόμενο διάστημα θα λυθεί το πρόβλημα, η ομάδα θα εξυγιανθεί και θα επιστρέψει στη Super League. Εκεί όπου ανήκει τόσο εκείνη, όσο και ο καθένας σας προσωπικά. Αναμένω άμεσα ευτυχή κατάληξη από επιχειρηματικές μου δραστηριότητες και κάποιες πολύ σοβαρές προσπάθειες που γίνονται.

«Δεν θα αφήσω κανέναν να χαλάσει την οικογένεια μας. Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα πράξετε ανάλογα, γι’ αυτό και είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Εσείς είστε η προτεραιότητά μου»

Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας, καθώς διαθέτει ταλέντο, ποιότητα και εμπειρία και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα πορευτούμε για την επιβίωση του σωματείου. Δεν θα αφήσω κανέναν να χαλάσει την οικογένεια μας. Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα πράξετε ανάλογα, γι’ αυτό και είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Εσείς είστε η προτεραιότητά μου.

Όλοι μαζί, συσπειρωμένοι δεν φοβόμαστε κανένα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις πρώτα για το ομαδικό συμφέρον κι έπειτα για το ατομικό. Ξεκινάμε την αντεπίθεσή μας από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Κισσαμικό».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep