Ενωτικοί οι οπαδοί του Εργοτέλη

Οι οπαδοί του Εργοτέλη προσπάθησαν να έχουν μια ενωτική παρέμβαση για την απεργία των ποδοσφαιριστών Οι οπαδοί του Εργοτέλη προσπάθησαν να έχουν μια ενωτική παρέμβαση για την απεργία των ποδοσφαιριστών

Θέση για την απεργία στον Εργοτέλη πήραν οι «Alternatives» που προσπαθούν να ωθήσουν διοίκηση και ποδοσφαιριστές στην καλύτερη λύση.

Ούτε στιγμή δεν θα υιοθετήσουμε λογικές του στυλ : «Κάντε καμία νίκη για να έχετε και απαιτήσεις», και σε καμία περίπτωση οι πληρωμές των παιχτών και η οικονομική τους βιωσιμότητα δεν πρέπει να συνδέεται με το αποτέλεσμα της μίας ή της άλλης αγωνιστικής, είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. 

Με ανακοίνωσή τους σχετικά με την απεργία των ποδοσφαιριστών οι οπαδοί του Εργοτέλη «Alternatives» ξεκαθάρισαν πως και οι δύο πλευρές έχουν δίκαιο και χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να προχωρήσουν μπροστά για το καλό της ομάδας του Ηρακλείου.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης των οι «Alternatives»:

«Για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την απεργία των παιχτών της ομάδας στη χτεσινή προπόνηση: Τα οικονομικά προβλήματα ταλαιπωρούν το σύνολο των ομάδων, ξεκινώντας από την Α' Εθνική μέχρι και τα τοπικά πρωταθλήματα, με εξαίρεση λιγοστές ομάδες. Ακόμα περισσότερο, έχουν αντίκτυπο στις υποτιθέμενες επαγγελματικές ή ημι-επαγγελματικές κατηγορίες, της Β, της Γ', όπου οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να ζήσουν από το ποδόσφαιρο, αδυνατώντας, εξαιτίας των συνεχόμενων ταξιδιών, να έχουν εισόδημα από κάπου αλλού.

Τα προβλήματα αυτά είναι συνέχεια των γενικότερων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει το σύνολο του λαού, επομένως και όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό, από τους φιλάθλους, μέχρι τους παίχτες, μέχρι προπονητές, και κατ' επέκταση στις οικογένειες όλων των παραπάνω. Με βάση τα παραπάνω, θεωρούμε δίκαια τα αιτήματα των ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να τα εκφράσουν και να τα κάνουν περισσότερο γνωστά, αν και είναι ήδη γνωστή η δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Καλούμε τη διοίκηση, γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική της κατάσταση, να καλύψει μέρος των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές και να έρθει σε συνεννόηση μαζί τους για το διακανονισμό των υπολοίπων.

Ούτε στιγμή δεν θα υιοθετήσουμε λογικές του στυλ : "Κάντε καμία νίκη για να έχετε και απαιτήσεις", και σε καμία περίπτωση οι πληρωμές των παιχτών και η οικονομική τους βιωσιμότητα δεν πρέπει να συνδέεται με το αποτέλεσμα της μίας ή της άλλης αγωνιστικής, είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. Καλούμε τη διοίκηση, γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική της κατάσταση, να καλύψει μέρος των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές και να έρθει σε συνεννόηση μαζί τους για το διακανονισμό των υπολοίπων. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές, στων οποίων τις ικανότητες πιστεύουμε, να μείνουν ενωμένοι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, είτε αυτό καταλήξει σε άνοδο, είτε όχι.

Τους καλούμε να δώσουν, και με το παραπάνω, όλες τους τις δυνάμεις , αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Ρέθυμνο με τον Κισσαμικό. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο Ρέθυμνο, όπως και στα επόμενη παιχνίδια της ομάδας. Στηρίζουμε πλήρως την προσπάθεια της διοίκησης για εύρεση λύσης, και την καλούμε να βγει μπροστά, εμπνέοντας τους ποδοσφαιριστές. Όσοι περιμένουν στην γωνία, για να επιβεβαιώσουν τις ματαιοδοξίες τους, προκαταβάλλοντας την αποτυχία της φετινής προσπάθειας, προκειμένων να επιβεβαιωθούν, δεν ωφελεί ούτε στο ελάχιστο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ». 

Last modified onΠαρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep