Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εξεπλάγην με τον Εργοτέλη»

Ο Νίκος Τζώρτζογλου ευχήθηκε άνοδο στον Εργοτέλη, αλλά δεν ξέχασε όσα έγιναν τον χειμώνα…

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του Εργοτέλη, αλλά και για τα χρέη που τον ταλαιπωρούν. Αναλυτικά ανέφερε:

Για τον Εργοτέλη και αν η ομάδα μπορεί να εξασφαλίσει την ανοδο:

«Θεωρώ η ομάδα του Εργοτέλη με εξέπληξε. Πάντα με τους ίδιους συντελεστές με τον ΟΦΗ. Έχει τόσα προβλήματα, με παιδιά απλήρωτα και έχουν καταφέρει να την έχουν πολύ κοντά στην άνοδο. Θα πρέπει να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο όπως και στους ενθρώπους που πήραν τους τελευταίους μήνες τις ευθύνες πάνω τους. Με τις συνθήκες αυτές είναι επιτυχημένη χρονιά και αν καταφέρει να ανέβει ο Εργοτέλης να λύσει κάποια προβλήματα.

Ο κόσμος του Ηρακλείου ιδιαίτερα στο κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας να στηρίξει την ομάδα. Ο Εργοτέλης βγάζει μια αύρα όμορφη. Μακάρι η Κρήτη να έχει τρεις ομάδες του χρόνου στη Super League. Νομίζω μπορεί να τα καταφέρει».

Για τα γεγονότα του Δεκέμβρη:

«Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Η αχαριστία είναι μεγάλη. Κάποιοι ξεχνούν και δεν έχουν καλή μνήμη. Δεν είναι Εργοτελίτες. Οι σωστοί ξέρουν. Η καρδιά μου ξέρει αν την υπηρέτησα σωστά και την αγαπώ. Η αχαριστία με κάποιους κακομοίρηδες που νομίζουν οτι προσπαθούν. Βγάζανε φωτοτυπία εισιτήρια και τα πουλούσαν».

Για την πίκρα που βγάζει και αν εχει σχεση τα γεγονοτα του περασμένου Δεκεμβρη:

«Είπα αλήθειες. Μια ομάδα την οποία την αφήσαμε χωρίς χρέος με κάποια πολλά εκατομμύρια να μπαινουν έφτασε να χρωστάει 6 εκατομμύρια. Θα πρέπει να αναλάβει αυτός που το δημιούργησε. Αν δεν τα αναλάβει είπα και το λέω και σήμερα θα πρέπει να πάει στην Γ΄ Εθνική. Το λένε και οι ΑΕΚτζήδες για την ομάδα τους σήμερα. Λένε πως επειδή είμαι Ομιλίτης κάνω ζημιά στον Εργοτέλη. Τις ακαδημίες ποιος τις έφτιαξε του Εργοτέλη; Ξεχνάνε που έπαιζε ο Εργοτέλης. Ξεχνάνε ότι ήταν χώμα το γήπεδο και σήμερα εχει 800 παιδιά. Να μην έχω πίκρα;

Ο Εργοτέλης είναι μια ομαδα με φιλοσοφία Όλος ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα ώστε να ανέβει στη Super League. Όσο για τους μισθοφόρους, ας βγει κάποιος να πει πως λέω ψέματα. Αυτή είναι η αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι. Οι περισσότεροι ξέρουν τι έκανε ο Τζώρτζογλου. Εγώ δεν ξεχνώ πως ο Εργοτέλης με έκανε γνωστό, αλλά και εγώ έδωσα στο Εργοτέλη και θα συνεχίσω να δίνω».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Απρίλιος 2013 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep