Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με 5 ευρώ Εργοτέλης-Ολυμπιακός

Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου έβαλε φθηνό εισιτήριο για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Βολιώτες.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης ενημέρωσε: «Τη Μ. Δευτέρα ο Εργοτέλης δίνει ένα από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η τεράστια προσπάθεια όλων μας για την επίτευξη του στόχου βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της.
Είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε βροντερό «παρών» στις εξέδρες και να γίνουμε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Όλοι μαζί για τη νίκη!
Τα εισιτήρια του αγώνα της Μ. Δευτέρας (29/04/13, 16:30) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Football League τέθηκαν σε κυκλοφορία. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.
*Από τώρα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η είσοδος για τις γυναίκες στο Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι δωρεάν».

 

* Αποθεραπεία έκαναν στην προπόνηση της Πέμπτης (25/4) οι παίκτες του Εργοτέλη που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα. Θεραπεία έκανε ο Ουέλινγκτον, λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χαντί (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) και Πλουσής (ενοχλήσεις στο δικέφαλο). Η προπόνηση της Παρασκευής (26/4) θα αρχίσει στις 16.30.

Last modified onΠέμπτη, 25 Απρίλιος 2013 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep