Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όχι άλλο στραβοπάτημα

Ο Εργοτέλης σκοπεύει να βάλει τέλος στο σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ήττα στην Άμφισσα από τον Φωκικό, εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ και ήττα στο Ελ Πάσο από την Καλλιθέα. Τρία αποτελέσματα που στάθηκαν ικανά να ρίξουν την ομάδα του Ηρακλείου στην τρίτη θέση, όπου συγκατοικεί με τη Νίκη Βόλου. Στον Εργοτέλη σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να «πέσουν» κι άλλο στη βαθμολογία, γι' αυτό η κατάκτηση των τριών βαθμών στο ματς που ακολουθεί, με τον Πανσερραϊκό, κρίνεται επιτακτική.
Οι Ηρακλειώτες δεν θέλουν να γκρεμίσουν τώρα όσα έχτιζαν τόσο καιρό και ο προπονητής Σίνισα Γκόγκιτς με τους παίκτες του προσπαθούν να ανασυνταχθούν ώστε άμεσα να έρθει ανάκαμψη. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι του Εργοτέλη περιμένουν πολλά από την επιθετική γραμμή, που στα τελευταία παιχνίδια έχει «σιγήσει», με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.

Στο αγωνιστικό μέρος, την Πέμπτη (11/4) όσοι αγωνίστηκαν με την Καλλιθέα έκαναν αποθεραπεία. Θεραπεία έκανε ο Ουέλινγκτον, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς ακολούθησε ο Ζαχόρα. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα.

Η ΠΑΕ, μάλιστα, ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας (15/04/13) με τον Πανσερραϊκό στο Παγκρήτιο Στάδιο (16.00) στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)».

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2013 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep