Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Δεν κάναμε απολύτως τίποτα»

Το άγχος «τρώει» τον Εργοτέλη σύμφωνα με τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς ήταν σκασμένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην Καλλιθέα και την ήττα. Δεν έψαξε δικαιολογίες σε τίποτα και εντόπισε την αιτία της αγωνιστικής πτώσης του Εργοτέλη το τελευταίο διάστημα στο άγχος των νεαρών ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Εργοτέλη: «Εγινε ένα παιχνίδι με λίγη ποιότητα. Ο,τι σχεδιάζαμε για αυτό το παιχνίδι από πριν το πετάξαμε γρήγορα. Δεν κάναμε απολύτως τίποτα από όσα είχαμε πει. Πηγαίναμε δεύτεροι στη μπάλα και δεν είχαμε ηρεμία. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει μπάλα, αλλά σήμερα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με μακρινές μπαλιές που ήταν εύκολες για τους στόπερ της Καλλιθέας. Μετά είχαμε λίγο καλύτερη κυκλοφορία, ισοφαρίσαμε, αλλά δώσαμε ένα γκολ από το πουθενά. Σχεδόν στο ίδιο λεπτό η Καλλιθέα βρήκε την ευκαιρία με τρεις παίκτες στην επίθεση.

Οσο περνά ο καιρός προσπαθώ να μιλήσω στου παίκτες για να αποβάλλουν το άγχος. Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα λόγω ηλικίας. Δεν έχουν καθαρό μυαλό. Σήμερα δεν δείξαμε απολύτως τίποτα. Εγώ πάντα είμαι τρελαμένος και στεναχωρημένος όταν δεν δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτά που δουλεύουμε τόσους μήνες.

Ο δρόμος συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε για να μείνουμε μέσα στην τριάδα κι αν όχι στην τριάδα τουλάχιστον στα μπαράζ. Οσο μας πλησιάζουν οι άλλες ομάδες το άγχος είναι συνεχόμενο και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν έχουμε έμπειρους παίκτες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και στην Καλλιθέα».

Σε ερώτηση του FL News αν δεν φταίει μόνο το άγχος, αλλά και η κούραση καθώς ο Εργοτέλης είχε ματς την Κυριακή, ενώ η Καλλιθέα προερχόταν από ρεπό, ο Σίνισα Γκόγκιτς μας είπε: «Υπάρχει κούραση. Οπως γνωρίζετε άλλωστε τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα δεν έχουν αγωνιστεί στην καριέρα τους επαγγελματικά. Υπάρχουν βέβαια και παίκτες που δίνουν βοήθειες όπως ο Ρομάνο και ο Γκαντιάγκα. Δεν μπορώ να επικαλεστώ όμως την κούραση. Εχουμε συνηθίσει πλέον. Υπάρχουν ματς που δεν παίξαμε αυτό που έπρεπε και άλλα που ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν πήραμε τίποτα όπως στη Δράμα και με τον Ηρακλή, που φάγαμε το γκολ στο 95'. Πιστεύω ότι υπάρχει περισσότερο ψυχολογική κόπωση λόγω του άγχους. Αυτό είναι το πρόβλημα».

*** Οταν του ζητήσαμε να μας πει γιατί δεν ξεκίνησε τελικά στην ενδεκάδα ο Ουέλινγκτον, όπως αρχικά είχε δηλωθεί, μας τόνισε ότι αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Τους παίκτες του Εργοτέλη εκπροσώπησε ο Μηνάς Πίτσος: «Δυστυχώς ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι. Ημασταν πολύ κακοί στο πρώτο μέρος χάσαμε τις πιο πολλές μονομαχίες, χωρίς ωστόσο η Καλλιθέα να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες αν και ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι χωρίς όμως και εμείς να έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και το ξέρουμε και οι ίδιοι. Σίγουρα είναι μειονέκτημα να παίζουμε πάντα με την ομάδα που έχει διακοπή. Το ρόστερ μας δεν είναι τόσο μεγάλο. Είμαστε όμως ακόμη ψηλά, αν δεν κάνω λάθος μέσα στην πρώτη τριάδα και πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Δυστυχώς δεν είμαστε καλοί το τελευταίο διάστημα και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Υπάρχει άγχος όσο αρχίζουν να λιγοστεύουν οι αγώνες, καθώς μας ακολουθούν οι άλλες ομάδες και είναι κοντά μας. Οποιος όμως δεν έχει άγχος δεν είναι άνθρωπος. Ο πρωταθλητισμός έχει άγχος και πρέπει να ζούμε με το άγχος».

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep