Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κλείνει το ρόστερ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Ζοσέ Ζεκίνια είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που έχουν πρόβλημα τραυματισμού και θα διαπιστωθεί στην προπόνηση της Πέμπτης (16/8) πόσο καιρό θα μείνει ακόμη εκτός. Ο Ζοσέ Ζεκίνια είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που έχουν πρόβλημα τραυματισμού και θα διαπιστωθεί στην προπόνηση της Πέμπτης (16/8) πόσο καιρό θα μείνει ακόμη εκτός.

Στην ΑΕΛ μπαίνουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για την απόκτηση του τερματοφύλακα και του επιθετικού για να κλείσουν τα κενά στην ομάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας έχει μπει στο τελικό στάδιο της δημιουργίας της ομάδας και επιθυμεί να έχει άμεσα τους ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν τα κενά στο ρόστερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο και με τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα.

Οι υποψήφιοι είναι τρεις και ανάμεσα τους βρίσκεται και ένας από αυτούς που είδε ο Μίμης Τσακμακίδης στο ταξίδι που έκανε στην Τσεχία. Οι επιλογές αναμένεται να κλείσουν μέχρι την Κυριακή, ώστε στην τελευταία σειρά των φιλικών αγώνων να έχουν μπει στην ομάδα και οι δύο.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επιστρέφουν το πρωί της Πέμπτης 16 Αυγούστου στις προπονήσεις με τα προβλήματα του Μιχάλη Ζιώγα να βρίσκονται σε τρία προβλήματα. Ο Ζοσέ Ζεκίνια που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Μούτσα Μπλέντι που έχει υποστεί διάστρεμμα και ο Σέρχιο Πόνσε που είχε πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, αλλά έχει αρχίσει να τρέχει και να ανεβάζει ρυθμούς.

Ο 28χρονος μέσος μάλιστα ίσως μπει μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε κανονικούς ρυθμούς και πάρει λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή στο φιλικό του Σαββάτου με την Δόξα στην Δράμα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep