Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Monsters: «Ψηφίστε αρνητικά»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ ζητούν από την ΠΑΕ ΑΕΛ να ψηφίσει αρνητικά στο ενδεχόμενο συμμετοχής Ηρακλή, Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου στη Football League.

Αναλυτικά:

«Το τελευταίο επίτευγμα του εκσυχρονισμού του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η επικείμενη σύσκεψη και ψηφοφορία της football league για την επαναφορά ποδοσφαιρικών φαντασμάτων. Εκφράζοντας το σύνολο του φίλαθλου κόσμου της Α.Ε.Λ. που έζησε τόσο το στήσιμο όσο και τις συνέπειες του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, θεωρούμε αυτονόητη την αρνητική ψήφο της εκπροσώπησης της Α.Ε.Λ. απέναντι στο κουφάρι του Χοντρού Απατεώνα. Πέρα όμως απ' αυτό, είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει η Α.Ε.Λ. από την αρχή της παρουσίας της στη ψηφοφορία - παρωδία πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε κάθε απόφαση που θα ευνοήσει την επιστροφή των σκουπιδιών. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο μακρινός "ιδιοκτήτης" για να επιδιώξει μια υποψία αξιοπρέπειας αφού τότε που είχε το χώρο και το χρόνο "βαριόταν να ασχοληθεί".


Υ.Γ. Η Α.Ε.Λ. πρέπει να ξεκαθαρίσει από την αρχή πως θα κινηθεί νομικά...και να κινηθεί νομικά (χωρίς να βαρεθεί αυτή τη φορά).
Υ.Γ.2 και για να μην ξεχνιόμαστε ας ξαναδιαβάσουμε την ανακοίνωση...15 Φεβρουαρίου 2011».

Last modified onΠέμπτη, 16 Αύγουστος 2012 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep